REKLAM

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler yabancı öğrencilere sertifika takdim etti(VİDEO )

Fotoğraflar:HABERBG-Hasan MOLLA


Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve İstanbul Bilimler Akademisi tarafından ortaklaşa düzenlenen Uluslararası Öğrenci Akademisi,12.haftanın dersiyle son buldu.

Türkiye’de eğitim gören uluslararası öğrencilere yönelik 22 Mart-7 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen akademinin kapanışı, katılım belgesi takdim töreni ile Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Haliç Yerleşkesinde yapıldı.Tarih, Edebiyat, Düşünce ve Sanat disiplinlerinde 400 misafir öğrenciye dersler verildi.
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Haliç Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen törene Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler,Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kudret Bülbül, Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Hayati Develi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Musa Duman, Trakya Üniversitesi Rektörü Yener Yörük, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Osman Şimşek’in yanı sıra çok sayıda akademisyen ve araştırmacı katıldı.Törene,Bulgaristan'dan çok sayıda öğrenci,akademisyen ve öğretmenler katıldı.
         Not:Haberi,fotoğrafları ve görüntüyü izin almadan kullanılması yasak.Kaynak gösterilse dahi kullanılamaz;telif hakları HABERBG'ye aittir.


Hasan Molla
HABERBG





Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓