REKLAM

Terörle mücadele ekibi Sarnıç köyünde sabıkalı ve silahlı bir kişiyi arıyor

Terörle mücadele,sabıkalı, silahlı kişi


İçişleri Bakanlığı, Haskovo iline bağlı Mineralni bani ilçesi Sarnıç (Sırnitsa) köyünde sabıkalı bir kişinin köy komşularına bıçakla ve tüfekle saldırdığını duyurdu.  


İddiaya göre akşam 18.40'da kavga çıkmasının ardından 55 yaşındaki Beysim Recep Salif adlı şahıs,bir kadına bıçakla saldırdı,43 yaşındaki yakın komşusuna da ruhsatsız tüfekle ateş açtığı belirtiliyor.


Beysim Recep Salif
İçişleri Bakanın emriyle köyde kriz masası oluşturuldu. İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri köye geldi. 150'ye yakın polis,jandarma ve terörle mücadele ekibi köyde arama yapıyor.  Olayda can kaybı yok, sadece bıçaklı saldırıya uğrayan kadın kolundan yaralandı. Aranan kişi olaydan sonra ormana kaçtı.  

İçişleri Bakanlığı 55 yaşındaki Beysim Recep Salif'in fotoğrafını paylaştı.



Haskovo Emniyet Müdürü Ventsislav Kirçev, kavganın sebebini, kavgaya karışanlardan birinin hareminden geçen hayvanlar olduğunu açıkladı. Söz konusu kişi şu anda cinayete teşebbüsten arandığını söyledi.

Kirçev, aranan adamın geçmişte yasa dışı patlayıcı madde bulundurmak ve hırsızlıktan sabıkalı olduğunu duyurdu.

Sarnıç köyüne terörle mücadele, jandarma ve özel harekat ekibi geldi





Aranan kişi saat 14.50 itibariyle Çernooçene (Karagözler) yakınlarında  yakalandı ve gözaltına alındı.Saklandığı yerde bir çobana saldırıda bulunmuş,ve o kişi de polise ihbar edince yakalandı.  Beysim Salim gözaltı sırasında polislere direndi ve yaralı olduğu için Kırcaali'de hastaneye kaldırıldı. 


Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓