REKLAM

Razgrad ve Gökçeada Belediyeleri ortak işbirliği ve kültür alışverişi konulu bir ön anlaşma imzaladı


Razgrad Belediye Başkanı Denço Boyaciev ile Çanakkale'nin Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, ortak işbirliği ve kültür alışverişi için ön anlaşma imzaladı.


Razgrad Belediyesi'nden yapılan açıklamada, geçen hafta sonu  Belediye Başkanı Denço Boyaciev başkanlığında belediye heyeti Gökçeada'ya ziyaret gerçekleştirdi.


Bir beldeden ve 10 köyden oluşan Gökçeada Belediyesi'nde turizm en gelişmiş sektördür. Yöre halkının bir kısmı organik tarımla uğraşmaktadır.


Başkan Boyaciev, Razgrad'da gelişen ana ekonomik sektörleri yanı sıra kültürel takvimden ön faaliyetleri hakkında bilgilendirdi. Gökçeada Belediye başkanını Temmuz ayı sonunda yapılacak olan Yoğurt Fuarı ve Halk Gelenekleri ve El Sanatları Festivali'ne davet etti. Başkan Ünal Çetin ise Bulgaristan'ın futbol şampiyonu olan Ludogorets'in başarısına ve yakında Avrupa turnuvalarına katılacak olmasına ilgi gösterdi.


Görüşmeye Razgrad Belediye Başkan Yardımcıları Dobrin Dobrev, Polina İvanova, Habibe Rasim ve Belediye Sekreteri Neli Dobreva, Gökçeada Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Sayan ve Ahmet Mahir Uygur katıldı.

Ayrıca, Razgrad Belediye Meclis Başkanı Stoyan Nençev ve bazı meclis üyeleri, Gökçeada'daki mevkidaşlarıyla görüşmeler yaptılar.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓