Uluslarası şafran forumumu 1o Mart'da Kırcali'de yapılacak.Şafran Üreticileri Derneği Başkanı Hasan Tahirov,şafranın tütüne alternatif olarak Bulgaristan piyasasına sunulmasının birçok üreticiyi sosyal yaşamında etkileyeceğini söyledi.
![]() |
Hasan Tahirov,elindeki şafranı gösteriyor. |
Foruma Hollandalı ve İranlı uzmanların da katılacağına işaret eden Tahirov,Bulgar tarım bakanlığın himöayesi altında gereçekleşeceğini duyurdu.Şafranın fiyatı tütünden daha pahalı ve daha az zahmetli olduğu konuşuluyor.

Necla Mümün,Kırcali

0 yorum:
Yorum Gönderme
* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.
Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.