REKLAM

Bulgaristan göçmeni Survivor'da yarışıyor(ÖZEL HABER)



Survivor 2017 kadrosunda yer alan Anıl Karakurt hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.Peki Bulgaristan'dan destek alabilecek mi? 


ANNESİ BULGARİSTAN GÖÇMENİ

Anıl Karakurt kimdir,nereli,kaç yaşında?

Anıl Karakurt'un da içerisinde yer aldığı 3 yarışmacı Survivor 2017'ye sonradan katıldı. 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Survivor Anıl, Erzincalı SAS Komandosu baba ve Bulgaristan göçmeni bir annenin 3 oğlundan en küçüğüdür. 

Ailesi şimdi İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorlar.

HABERBG'NİN EDİNDİĞİ BİLGİYE GÖRE ANIL KARAKURT'UN ANNESİ SMOLYAN'DAN TÜRKİYE'YE GÖÇ ETTİ.

Anıl Karakurt Survivor kimdir?
Çocukluğunda, babasının görevi gereği bir çok ilde bulunan Karakurt, küçük yaşlardan beri bir çok sporla uğraşmış ve hala uğraşmaya devam etmektedir. Futbol, Yüzme ve Dalış ile amatör lisanslı olarak ilgilenen Anıl Karakurt, aynı zamanda Basketbol, Windsurf, Wakeboard, Snowboard ve Cross'u  hobi olarak gerçekleştirmiştir. Karakurt, son yıllarda Karavan, Kampçılık ve Doğa sporlarına yönelmiştir. 10 yılı aşkın süredir devam ettiği  Loadmaster'lık görevi gereği dünyanın bir çok yerine gitmiş, bir çok kültürle tanışmıştır.


HEM SPORCU HEM DE PİLOT
Sosyal medya paylaşımlarından doğayı ve adrenalini çok sevdiği anlaşılan Anıl Karakurt, kendini şu sözlerle tanıtıyor;
"İstanbul'da yaşıyorum, evliyim. Sivil havacılık sektöründe kargo yükleme uzmanlığı yapıyorum. Survivor'da kişiliğime, karakterime ve sabrıma çok güveniyorum. 

Beynim farklı çalışır. Kendimi öyle inandırıyorum. Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl'ın dünyasını Survivor'da göstermeye geldim. Düşen uçuk benim şirketimin uçağıydı. Mürettebatta benim arkadaşlarımdı. Hepsine Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Gelmeden önce yakın arkadaşım beni uğurlamaya gelecekti fakat onu kaybettim. Biraz enerjim düşük herkesten özür diliyorum." dedi.



HABERBG

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓