REKLAM

HÖH haftalık toplantısını ilk defa Ahmet Doğan'ın yanında yaptı


HÖH Merkezi İşlemler Bürosu ve Parlamento Grubu, ilk defa dün partinin Onursal Başkanı Ahmed Dogan’ın huzurunda Saray'da haftalık toplantısını gerçekleştirdi.


Üç gün öce tüm kurmaylarına mesaj yollayan Ahmet Doğan,'Herkesin gelmesini' rica etti. HÖH kurmayları ve Parlamento Grubu genelde Mustafa Karadayı önderliğinde salı günleri bir araya geliyordu.Ancak ilk defa Ahmet Doğan huzurunda toplandılar. 

Milletvekilleri toplantı öncesi basına yaptıkları  açıklamalarda öncelikli olarak ülke gündemini ele alacaklarını,bazıları ise görüşmenin konuları hakkında bilgi sahibi olmadıklarını dile getirdiler.

TOPLANTI 4 SAAT SÜRDÜ

Dört saat süren görüşmenin ardından basına konuşan HÖH Genel Başkanı Mustafa Karadayı,enerji şirketi ÇEZ'in satılması sonrası meydana gelen siyasi krizi ele aldıklarını söyledi.Son günlerde ÇEZ şirketinin varlıklarını özel Bulgar bir firmayla çok düşük maliyete satılması ve istifa etmek zorunda kalan bakan Petkova'ya yakınlığıyla bilenen Ginka Vırbakova'ya devredilmesi tartışma konusu olmuştu.

Neden merkez binada değil de Saray'da toplandınız sorusuna yanıtı şöyle verdi,
''İlk olarak Avrupa Başkanlığı döneminde istikrar çağrısı yapılıyor.Bu bağlamda istikrarı devletin istikrarı olarak görüyoruz ve bu anlamda devlet istikrarına katkı sağlıyoruz.İktidar sahipleri son 2 ayda gerek devletin kurumları arasında gerek ise siyasi arenada farklı skandallar ve çatışmalar üretiyorlar.Bizde bu ortamdan sonra ülkeyi yönetmek için hazırlıklarımızı yapacağız '' dedi.



Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓