REKLAM

Razgrad Valisi Günay Hüsmen Edirne'de ameliyat geçirdi

Razgrad Valisi Günay Hüsmen tedavisi için Edirne'de ameliyat geçirdi.
Solunumunda burnundan kaynaklı sıkıntı yaşayan Razgrad Valisi Günay Hüsmen, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Doktorunun muayenesi sonrası ameliyat olması gerektiği bildirilen Vali Hüsmen, burada ameliyat edildi. Vali Hüsmen hastanenin Plastik Cerrahi ve Rekonstrüktif Bölümü'nde dün solunum problemi nedeniyle septorinoplasti (burun estetiği) ameliyatı geçirdi.

"Türk soylu Bulgar vatandaşları buraya akın eder"
Edirne Valisi Günay Özdemir de ameliyatın ardından hastanedeki odasında Hüsmen'i ziyaret ederek, meslektaşına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bulgaristan'ın Tek Türk Valisi Günay Hüsmen,

''Gerek  Mükemmel bir hastanede mükemmel bir sağlık ekibinin elinde tedavi olmaktan çok memnunum'' dedi.
Razgrad Valisi Günay Hüsmen'in 21.02.2018. tarihli konuşması
  
Bulgaristan'dan pek çok Türk soylunun da tedavi için Edirne'ye koşacağını ifade eden Hüsmen,
 "Edirne ve Razgrad'taki doktorlar arasında iş birliği yapılması yönünde karar alındı ve bununla ilgili protokol imzalanacak. Vali Günay Özdemir Bey'in çok güzel çalışmaları var. Türk asıllı Bulgar vatandaşlarına Türk vatandaşı gibi hizmet veriliyor ve aynı fiyat uygulanıyor denildi. Bulgaristan'dan Edirne'ye tedavi olmak için büyük akın olur. Edirne devlet hastanesi mükemmel bir hastane, her şey son teknoloji." diye konuştu.
YARIN TABURCU EDİLİYOR
Hastanenin Başhekimi Mustafa Talha Sütçü de Vali Hüsmen'in ameliyatının 45 dakika sürdüğünü, yarın taburcu edileceğini belirtti.

.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓