REKLAM

Muharrem İnce Kırcaali ziyaretine bu kez Cumhurbaşkanı adayı olarak geldi

Muharrem İnce,Nuri Turgut Adalı, Bulgaristan'ın Mandelası,Muharrem İnce Bulgaristan,
Makaza sınırından girmesiyle ilk durağı Nuri Turgut Adalı'nın kabri oldu

T.C. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce üçüncü kez Kırcaali'yi ziyaret etti. Ancak bu kez Cumhurbaşkanı adayı olarak ziyaret ediyor.

Daha önceden 26 Aralık'da minik şehidimiz Türkan'ın anma törenlerine katılmıştı.

ADAKÖY'Ü ZİYARET ETTİ



Kırcaali'ye Makaza sınır kapısından giriş yapan Muharrem İnce,yol üzerinde bulunan  ve Kirkovo ilçesine bağlı Adaköy'deki  Nuri Turgut Adalı'nın kabrini ziyaret ederek başladı.

Daha sonra Kırcaali Belediyesi'ne geçti,burada selamlama konuşmalarını yaptı. Başkan Hasan Aziz,konuğuna el yapımı tablo hediye etti.

'' KARDEŞ İFTARI''

.Cumhurbaşkanı adayı İnce Kırcaali belediyesi ile Türk "kardeş belediyeler" ortaklaşa düzenledikleri iftar programına katılmak için geldi. İftar Drujba stadyumunda saat:20.30'da başlayacak. 


Belediyede selamlama konuşmalarını yaptı

Muharrem İnce Kırcaali 'ye gelmeden önce Batı Trakya'da temaslarda bulundu.

BİNLER AYNI SOFRADA
Drujba stadında iftar coşkusu

Üç kardeş belediyenin ortaklaşa düzenledikleri Kırcaali iftarına 3 bin dolayında kişi katılıyor.HÖH Genel Başkanı Mustafa Karadayı da geç saatlerde Kırcaali'ye geldi.





''Sizin parmağınıza diken batsa bizim yüreğimiz yanar.Sizin ayağınıza taş değse bizim yüreğimiz kanar '' 
Muharrem İnce'nin  31.05.2018. tarihli konuşması

MUHARREM İNCE'NİN  KIRCALİ'DEKİ KONUŞMASI


“Sizler Bulgaristan’ın vatandaşısınız. Sizin göreviniz Bulgaristan’ı kalkındırmaktır. Bulgaristan’a vergi ödemektir. Bulgaristan’ın kurallarına uymaktır. Bulgaristan’ı gelişmiş ülkeler seviyesine çıkarmaktır. Ama bunu yaparken yönetimine de ortak olmalısınız talip olmalısınız ve kimliğinizi de asla unutmamalısınız. Siz Bulgaristan vatandaşısınız doğrudur ama Türk ve müslümansınız.


Sizin parmağınıza diken batsa bizim yüreğimiz yanar. Sizin ayağınıza taş değse bizim yüreğimiz kanar. Amacımız sizleri Türkiye’deki sıcak siyasete çekmek değil. Sizlerle dertleşmek hasret gidermek. Türkiye’de her şeyi böldüler sizi de bölmeye çalışıyor onu da biliyorum sakın bölünmeyin. Türkiye’de gönülleri böldüler, şehitleri bile böldüler. Yani şehit yakınları ayrı ayrı para alıyor. Böyle bir şey olamaz. Bizim bir olmamız lazım.


Tekrar söylüyorum Türkiye’deki sıcak siyasetin sakın ha parçası olmayın. Siz burada kimliğinize, inancınıza, etniğinize herhangi bir müdahale olduğunda dik durun. Siz burada Bulgaristan vatandaşısınız. Tekrar söylüyorum burada yönetime ortak olmaya çalışın.”
“Türkiye’de, bölgede, dünyada barış… Bunu gerçekleştireceğiz. Yani geleceğin gençlerini her birlikte yetiştireceğiz. Türkiye’deki okullarda, üniversitelerde okuyan çocuklarınız olduğunu biliyorum. Size bir sözüm olsun fizik öğretmeni ve Cumhurbaşkanı adayı olarak, size bir söz veriyorum. İki yıl içinde hiçbir gencemizi hiçbir tarikat yurduna muhtaç etmeyeceğim. Bunu böyle bilin.”
“Hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Hepinizi 24 Haziran’dan sonra geldiğinizde Çankaya Köşkü’ne bekliyorum. Sağolun varolun…”  dedi.

HABERBG.NET

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓