REKLAM

Kırcaali'den Plamenka Petkova tedavisi için yardım bekliyor

🔺 FOTOĞRAFLAR:Bojidara Angelova,Nov Jivot
Hiç Kırcaali Şehir parkı yakınındaki İddaa noktasına doğru giderken Ritüel salonun karşısından geçtiniz mi?Cevabınız  evet ise, orada  fayanslarda oturan kadını görmüşünüzdür.

Ayaklarında yaralar  var ve gözlerinden umutsuzluğu okuyabilirsiniz.O kadın Kırcaali'den ve ismi Plamenka Kamenova Petkova.17 yıl önce geçirdiği kaza sonucu  sakat kaldı.Tanısı sol bacakta kemik iliği iltihabı olmuş ve  diyabet hastasıdır.

AMELİYATI İÇİN PARA TOPLUYOR

Uzun zamandır ameliyat için para toplamaya çalışıyor ama hala başarısız oluyor.Ve tek başına zorlu görevle baş edemiyor,çünkü sadece 135 leva  engelli maaşı alıyor.Ve elbette, onlar ne yiyecek ve ilaç için ne de başka bir gideri karşılamak için yeterli değildir.
Plamenka'nın şu sözleri onun talihsizliğini birkaç kelimeyle özetliyor:


''Buraya gelmek zorundayım,oturup yardım talep ediyorum''.

🔺 Ameliyatı için 10 bin 800 leva gerekiyor

Kemik iliği iltihabı küçük bir hastalık değildir.Bu bir kemik enfeksiyonudur ve iltihaba neden olur ki bacaktaki uzun kemiklerin çoğunu etkiler.Bunun sonucunda şişme meydana gelir ,ateşi yükselme,ciltte kızarıklık ve kaşıntı meydana gelir.

Kemik iliği iltihabı günümüzde ameliyat ile tedavi edilebilir. Plamenka'nın Plevne'deki  Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde ameliyat olabilmesi için 10 bin 800 levaya ihtiyaç duymaktadır.Kadın ayrıca kıyafet ve temel ihtiyaçları eksik.Onun da herkes gibi bir hayali var o da tedavi olması. 

Plamenka'nın hayali gerçekleşmesi için yardım edelim!
Kadın her zaman  Şehir Parkındaki iddaa noktasında oturuyor ve dilencilik yapıyor.

Haber:Bojidara Angelova
Kaynak:Nov Jivot



******************************************

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓