REKLAM

Lütfi Mestan'ın cezası belli oldu


🔺Yurt dışına çıkış yasağı da uygulandı

Kırcaali Emniyetinden Saat 14.00'de serbest bırakılan Lütfi Mestan,daha sonra Kırcaali Bölge Savcılığı suçlu buldu.


Lütvi Mestan,10 bin leva para kefaletle serbest bırakıldı.Ayrıca yurt dışına çıkış yasağı da uygulandı.

Kırcaali Bölge Savcılığı'ndan yapılan açıklamada, şimdiye kadar toplanan kanıtlarla, sanığın ihmal sonucu olarak, Karayolu Trafik Kanunu'nun 47. ve 35. maddelerinin ihlal edildiğini açıkladı.

''KAÇMA ŞÜPHESİ YOK''


Savcılığın verdiği ceza, Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 57.maddesi uyarınca şüphelinin kaçma veya başka bir suç işlemesinin engellenmesi için yapıldı. Bu durumda toplanan delillere dayanılarak alınan kararın bu amaçları yerine getireceğine karar verilmiştir. 


LÜTFİ MESTAN'DAN AÇIKLAMA

Lutvi Mestan da kazanın versiyonunu anlattı. Sözlerine göre, olayın gerçekleştiği kavşağa girmeden önce, sola dönüş sinyali bıraktığını ve 'DUR' işaretinde  durdurduğunu belirtti.


''Sağ da ve solda araba olmadığını gördüm. Karşıdaki sürücünün solunda görünen  yani Kırcaali yönünde sağ şeride girdim.Arabamın bulunduğu yer  yanlış yönlendirmesin.Eğer durmadan  sağ şeride  girmiş olsaydım kafa kafaya çarpmış olurduk'' diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.Maddi delil olarak el konulan motorlu taşıtlar incelenecek ve teknik bilirkişi raporu hazırlanacak.

HABERBG.NET

Benzer haber:

Lütfi Mestan serbest bırakıldı 

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓