REKLAM

Ombudsman Manolova Sofya Belediye Başkanı adaylığı için istifa etti

🔺İstifa dilekçesini basın mensuplarına böyle gösterdi   BGNES 

Kamudenetçisi (Ombudsman )Maya Manolova görevinden istifa etti ve  Sofya Belediye Başkanlığı seçimi yarışına girdi.   
                                                                                                                                                       Sürpriz şekilde siyasi arenaya geri dönen Manolova'ya iktidar partisinden eleştiriler  gelirken,ana muhalefetten ilk aşamaşa destek sözü çıkmadı.
Manolova'nın adaylığı hakkında konuşan Başbakan Boyko Borisov,bu güne kadar Maya Manolova'ya Sofya Belediye Başkanı Yordanka Fandıkova'dan daha fazla yardım ettiğini,bu yüzden de partisinden eleştiri aldığını dile getirdi.

     Başbakan Borisov,'' Benden daha çok Manolova'ya yardım eli uzatmışlığı olan başka biri var mı bilmiyorum.Engelli vatandaşlarla ilgili tüm talepleri yerine getirildi.Birçok kez de sadece benimle değil tüm bakanlarla görüşmeler gerçekleştirdi.Manolova'yı ombudsman yapan GERB partisidir'' dedi.

''Yardım eli uzatmasaydım şu ana kadar çoktan unutulmuş olacaktı'' diyen Borisov, ombudsmanlık görevini layıkıyla yerine getirdiğini söyledi.

İkdirdaki GERB partisinin Sofya Belediye Başkanı adayı  mevcut Başkan Fandıkova olacak.Böylece iki kadın adayı arasında çetin mücadele yaşanacak.                                                                                                                                            MAYA MANOLOVA'DAN İLK AÇIKLAMA                                                                                                                                                                                          '' Değişiklikler her zaman buradan çıktı ve yine buradan da çıkacak. Emin olun. Korkuyla ve yalanla hiç bir zaman yönetilemez. Sivil bir aday olacağım. Başkent Sofyalılarındır ve herkesin desteğini alacağım" diye  konuştu. 
İki kadın adayı arasında çetin mücadele yaşanacak 

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓