REKLAM

Volen Siderov:Radev'in gerçek rakibi benim,televizyonda tartışalım



Milliyetçi ve Türk düşmanı Ataka partisi lideri Volen Siderov, daha önce iki kez cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmesine rağmen şimdi de  üçüncü seçime katılıyor.

 BNR'nin ''12+3'' programına konuk olan Siderov, cumhurbaşkanlığına tekrar aday olan Rumen Radev'in tek gerçek rakibi olduğunu ve televizyonda tartışmaya hazır olduğunu söyledi.


Bulgaristan gibi devletler genelde itaatkar insanlar cumhurbaşkanlığına getiriliyor diyen Siderov şöyle konuştu:

'' Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Maxwell Okulu'ndan CIA himayesinde mezun olan, daha sonra yapay bir solcu ve Rus yanlısı etiketi verilen Rumen Radev'den bahsediyorum. CIA ve Amerikan siyasetinin uzantısıdır. Radev, 2016 yılında Boyko Borisov ve GERB'in yardımıyla Bulgaristan'a cumhurbaşkanı olarak getirildi. Zayıf rakibi karşısına çıkartarak yine bu makamı hediye verecekler '' dedi.

Volen Siderov, Covid-19 salgınında  geçerli olan önlemlere karşı olduğunu şu sözlerle açıkladı:

'' Bulgaristan'da sağlık faşizmi uygulanıyor. Özgürlük önce gelir. Bizi toplama kampındaki insanlara dönüştürüyorlar. Seyahat özgürlüğü nereye gitti?.. Sağlık Bakanlığı'nın, ağzınızda paçavra ile dolaşıp bu şeyin sizi koruduğunu düşündüren tedbirlerine karşı İdare Mahkemesi'ne şikayette bulundum''.

Siderov'a göre COVİD-19 küresel bir komplo ve kurgu. Sağlık bakanları ve şimdiki Stoyço Katsarov yalan söylüyorlar:

'' Sağlık Bakanı yalan söylemek için oraya konuldu, bir yerden direktif alıyorlar. Şu anda insanlıkla deneyler yapan bir takım seçkin insanlar var; insanların ne kadar zombiye dönüşebileceğini görmek istiyorlar. Bu kişilerin amacı insanlığı azaltmaktır '' diye konuştu.



Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓