REKLAM

Simeonovgrad belediye başkanının oğlu ve eşi oy satın almaktan gözaltına alındı


Simeonovgrad'da oy satın aldıkları gerekçesiyle iki kişi gözaltına alındı. Bunlar, belediye başkanı Milena Rangelova'nın oğlu  Aleksandır ve eşi  Penko.  

Haskovo Emniyet  Müdrülüğü il genelinde geniş çaplı oy ticaretine yönelik operasyon başlattı. İçişleri Bakanı Boyko Raşkov da bölgeye gelerek, operasyonu yakından takip ediyor.


Simeonovgrad belediye başkanı Rangelova'nın akrabalarında çeşitli para birimlerinde 20 bin levanın  üzerinde para  bulundu. İçişleri Bakanı Boyko Raşkov, söz konusu kişilerde isim listeleri ve çok sayıda nakit para bulunduğunu söyledi.

İçişleri Bakanı Raşkov operasyon hakkında şöyle ayrıntı verdi,


'' Bölgeden tanınmış bir siyasi aktivist var ve bir kişi aracılığıyla para akışı sağlayarak, birkaç kişiyi bir siyasi partiye oy vermeleri için görevlendirdi. Bu yüzden burada çok aktif çalışıyoruz ve sanırım önümüzdeki günlerde topluluk daha birçok benzer olaylar hakkında daha fazla bilgilendirilecektir'' dedi.

Haskovo şehir merkezinde de bir kişi gözaltına alındı,10 kişinin sorgusu sürüyor. 

Lyubimets ilçesinde de iki kişi gözaltına alınırken, bunların içinde toplam 120 bin leva, yarım kilo altın ve banka kartı ele geçirildi.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓