HABERBG.NET|Bulgaristan haberleri

Bulgaristan'da Türklerin güçlü sesi

Razgrad'ın Caferler köyünde şehitlik anıtı yapıldı

 

REKLAM site haberleri ilk fotoğrafın altında

Бойко Рашков за полицая отнесъл шамар на турски шофьор: Има данни за заличаване на следите от извършеното нарушение

Снимка: haberbg.net

Полицаите, замесени в скандала с шамара на „Тракия”, ще бъдат отстранени от длъжност до приключване на дисциплинарното производство. Това обяви вътрешният министър Бойко Рашков на изслушване в парламентарна комисия.


Изключително срамно явление, съпътствано от редица чисто професионални нарушения, които видяхме от страна на служителите на КАТ. Място за подобни служители на МВР няма категорично”, заяви вътрешният министър.


Той коментира, че първоначалните данни сочат опит за заличаване на следите от извършеното нарушение, чрез изтриване на видеозаписа от страна на самите служители,предава Нова телевизия.


Рашков посочи, че е разпоредил да се извърши проверка на всички полицейски коли, които контролират пътното движение в страната. Целта е да се установи има ли и на друго място въздействие върху техническите средства в автомобилите.


Непрекъснато говорим за пари и за бюджет и накрая се намират едни служители, които рушат това, което сме купили с парите на българския данъкоплатец”, подчерта силовият министър.

Site haberlerin en altında reklam