REKLAM

Çorap yüklü Türk TIR'ı Montana yakınlarında alev aldı

Çorap yüklü TIR yandı, TIR yandı, Bulgaristan'da Türk TIR'ı yandı, Bulgaristan Türk yandı, çorap taşıyan TIR yandı,
Alevlere teslim olan çorap yüklü TIR, 6 saat süren çaba sonucu ancak söndürüldü


İstanbul’dan Fransa’ya giden çorap yüklü TIR, Bulgaristan'da Montana yakınlarında  E-79 ana yolda  Dolna Varenitsa köyünde, turbosun da meydana gelen arıza nedeniyle yandı. Seyir halindeyken alevlere teslim olan TIR içerisindeki yüküyle birlikte küle döndü.


Montana Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yangın ihbarı 2 Mayıs saat 21.50'de yapıldı. 6 saat boyunca alevle mücadele sürerken,10 ton koli dolusu çorabın yandığı bilgisi paylaşıldı.


Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Kayserili bir lojistik firmasına ait ve Metin Büyükkör idaresindeki TIR'ın turbosunun patlaması sonucu çıkan yangın kısa sürede TIR'ın kupasını sardı. TIR'ı güçlükle durdurarak emniyet şeridine çeken şoför Metin Büyükkör, yangın tüpüyle müdahale etse de yangını söndürülemeyince 112 Acil Hattı'nı aradı. 

Büyükkör'ün ihbarı üzerine olay yerine geç gelen 3 Bulgar itfaiyesi yangına köpüklü suyla müdahale etti. Bir türlü kontrol altına alınamayan yangın kupadan ihraç edilen çorapların bulunduğu dorseye de sıçradı.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓