REKLAM

Защо се раздели жената на Бойко Борисов?

цветелина бориславова бойко борисовМайката на Цветелина Бориславова, която току-що стана собственик в Българо- американска кредитна банка, е основната причина най-богатата жена в България да се раздели с Бойко Борисов. Признанието прави самата Бориславова пред ново бизнес списание.
Цветелина не крие, че майка й понася изключително болезнено нападките срещу известната си дъщеря. Много й е мъчно, много й е
болно! Всичко следи, всичко чете…! Много е неприятно, защото тя ме познава най-добре. По принцип, винаги е била против общуването ми с Бойко Борисов. Още от самото начало виждаше, че сме различни светове… говоря като отношение към всичко… Така или иначе, аз съм си направила този избор тогава и никога не съжалявам за нищо, изповяда се бившата приятелка на премиера Бойко Борисов, който неотдавна призна, че от години не живее с банкерката.
Цветелина Бориславова казва, че има добри неща от живота й, които са свързани с Бойко. И загадъчно подхвърля: А ние и преди си говорихме, че болката е един учител. Сега й останала любовта към спорта, както и “необходимостта да се пребориш с нещо, било в себе си, или обстоятелствата”. Но дори тези две простички неща, по думите й, тя и Бойко правели по различен начин.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓