REKLAM

Bulgar kızları,Türk erkeklerini tuzağa düşürüyor

Bulgar kızları, internetten tanıştıkları saf bekarlara bağı bahçeyi sattırıp dolandırınca diplomatik makamlar devreye
girdi
KIZLARA KANMAYIN

Konu hakkında açıklama yapan Bulgaristan’ın İstanbul Başkonsolosu Evgeni Genev bekarları uyararak “Türk erkekleri Bulgaristan’daki kızlara para gönderdikten sonra haber alamıyor. Çünkü bazı çeteler kızları kullanarak erkeklerden para koparıyor. Bulgar bayanlardan gelen yardım maillerine sakın kanmayın, dolandırılacaksınız” dedi. Sınır ötesi dolandırıcılık ise şöyle işliyor.


 Türkçe konuşan Bulgar kızlar, internette tanıştıkları Türk erkekleriyle samimiyeti ilerleterek Türkiye’ye gelmek için para istiyor. Havale ise kimlik kayıtları tutulmayan Western Union aracılığıyla yapılıyor. Bu nedenle kızların izini sürmek mümkün olmuyor. Kızların telefon numaraları da sahte isimlerle değiştiriliyor.
TEHLİKELİ NUMARALAR
BULGARİSTAN Türk Büyükelçiliği dolandırıcılık haberleri üzerine harekete geçti. Büyükelçilik çalışanı Semra Avşar, Bulgar yetkililerle işbirliği yapıldığını ve polisin operasyon düzenlediğini söyledi. Bulgar sahte gelinlerin kullandığı bazı telefon numaraları ise şöyle:(+359 887 *** 558), (+359 849 *** 252), (+359 896 *** 186), (+359 898 *** 385)

HABERBG

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓