REKLAM

BGF'nin Başkanı Öğretim Üyesi Kader Özlem oldu

🔺 FOTOĞRAF:BAL-GÖÇ


Merkezi Bursa'da olan Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu'nun (BGF) Genel Başkanlığına doktor Öğretim Üyesi Kader Özlem seçildi. 

Beş göçmen  derneklerinin bir araya gelerek oluşturmuş oldukları Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu'nun yeni seçilen başkanı Kader Özlem,yönetim kurulunca yapılan seçimden sonra sosyal medyadan şu mesajı paylaştı: 

"Değerli Dostlar, Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu (BGF) Başkanı seçilmiş olmam dolayısıyla iletmiş olduğunuz samimi tebrik ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. 

Federasyon yönetimimizin almış olduğu kararın göçmen camiasına, bölgedeki soydaş ve akraba topluluklarımız ile ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 

Gençleşme trendi içinde olan camiamızın yeni çehresiyle birlikte, ihtisaslaşan, projeler üreten ve küresele hitap eden vizyonu içerisinde elimden gelen gayeti göstereceğim. Üst kuşaklarımızın gençleri teşvik edip destekledikleri ölçüde bilgi ve tecrübe paylaşımının nesilden nesile aktarılması bizleri daha güçlü kılacaktır diye düşünüyorum

Köklü bir hafızaya ve mirasa sahip olan BGF, Bursa BAL-GÖÇ, İzmir BAL-GÖÇ, Kocaeli BAL-TÜRK, Yalova BAL-GÖÇ ve Kartal Balkanlılar gibi güçlü derneklerimizden oluşmaktadır. 

Bu vesileyle BGF'nin kurucu başkanı rahmetli Sayın Mümin Gençoğlu ile kendisinin ardından görev yapan diğer tüm federasyon başkan ve yöneticilerimizi saygıyla selamlıyorum. Güzel faaliyetlerde buluşmak dileğiyle... Saygılarımla." 



Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi olan Kader Özlem aynı zamanda Bursa Bal-Göç Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürütüyor.

Bursa Bal-Göç olarak Sayın Kader Özlem'i tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.



Kaynak:Bal-Göç

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓