REKLAM

“Vatan ve Demokrasi” Şiir, Makale Ve Hikaye Yarışması

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Vesilesiyle
Türk-Bulgar Edebiyat Kulübü tarafından Türkiye Cumhuriyeti Sofya Büyükelçiliğinin himayelerinde, T.C. Filibe Başkonsolosluğu’nun ve T.C. Burgaz Başkonsolosluğu’nun katkılarıyla, Kuzey ve Doğu Bulgaristan Türkçe Öğretmenleri Derneği, Güney Bulgaristan Türkçe Öğretmenleri Derneği ve Kültürel Etkileşim Derneği’yle işbirliği içinde “Vatan ve Demokrasi” şiir, makale ve hikaye yarışması düzenlemektedir.


Yarışmanın kapsamı:

Filibe’de yerleşik Türk-Bulgar Edebiyat Kulübü, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” vesilesiyle Türkiye Cumhuriyeti Sofya Büyükelçiliğinin himayelerinde, T.C. Filibe Başkonsolosluğu’nun ve T.C. Burgaz Başkonsolosluğu’nun katkılarıyla, ayrıca, Kuzey ve Doğu Bulgaristan Türkçe Öğretmenleri Derneği, Güney Bulgaristan Türkçe Öğretmenleri Derneği ve Kültürel Etkileşim Derneğiyle işbirliği içinde “Vatan ve Demokrasi” konulu ödüllü şiir, makale ve hikaye yarışması düzenlemektedir.

Yarışma “7 – 20” ve “21-77” yaş grupları için şiir, hikaye ve makale türlerinde düzenlenmektedir. Yarışmada dereceye giren eserler T.C. Sofya Büyükelçiliği facebook sayfasından yayınlanacaktır.
Kazanan yarışmacılara, laptop, tablet, akıllı saat ve birçok diğer sürpriz hediye takdim edilecektir. Ayrıca, Sofya Büyükelçiliği’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Töreni’ne davet edileceklerdir.
7’den 77’ye herkesi katılmaya davet ediyoruz.


Yarışmaya katılım şartları:

- Yaş: 7 - 20 ve 21-77
- Son Başvuru Tarihi: 10 Temmuz 2020
- Başvuru Posta Adresi: T.C. Filibe Başkonsolosluğu, “Filip Makedonski” No:10, Filibe
- Başvuru Elektronik Posta Adresi: nebettepe@gmail.com; kadriye@yahoo.com
- Ayrıntılı bilgi ve sorular için Telefon: 032-275166, 0886 002394
- Yarışmaya her yarışmacı, Türkçe veya Bulgarca en fazla üç eserle katılabilir.
- Lütfen kendi eserlerinizi gönderiniz! Başvuruların eserlerin “gerçek sahipleri” tarafından yapılması esas olup, başkası tarafından kaleme alındığı tespit edilen başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.
- Yarışmacıların eserlerini gönderirken ad-soyad, yaş, okul-kurum ismi ve irtibat bilgilerini mutlaka belirtmeleri gerekmektedir.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓