REKLAM

Hasan ve İbrahim kardeşler Burgaz Senfoni Orkestrası'nda solist olacak

Senfoni orkestrası, Hasan ve İbrahim kardeşler, solist, piyano, Burgas Devlet Operası

Şumnulu virtüöz ikiz kardeşler Hasan ve İbrahim  Burgaz Senfoni konserinde solist olacaklar.


Burgaz Devlet Operası'nda düzenlenecek Senfoni Konseri'nde piyanistler Hasan ve İbrahim İgnatovi  kardeşler solist olacak. Orkestra şefi Yordan Dafov yönetiminde iki piyaniste ortak olacak. Konser şefi Vanya Zlateva olacak. Senfoni konseri 10 Şubat'ta saat 19.00'da olacak.


Programında Sergey Rahmaninov'un Piyano ve Orkestra Konçertosu ve Ludwig van Bethoven'ın Piyano ve Orkestra Konçertosu yer alacak. 


Hasan ve İbrahim İgnatovi 2003 yılında Şumnu'da doğdular. 2011'den bu yana piyano çalıyorlar. Şu anda Berlin'deki Hochschule für Musik Hanns Eisler Müzik Akademisi'nde Prof. Birgitta Wollenweber'in piyano sınıfında üçüncü sınıf öğrencisidirler.  Kendi bestelerinden oluşan üç koleksiyon yayınlanmış durumda.


İki genç piyanist, hem Bulgaristan'da hem de yurtdışında - Türkiye, ABD, Rusya, Almanya, Polonya, İngiltere, Hollanda, Malta, Avusturya, Kuzey Makedonya, Birleşik Arap Emirlikleri'nde  zengin bir konser aktivitesine sahipler.

2014 yılında Malta'da düzenlenen "Eurovision" çocuk şarkı yarışmasında  Krisia Todorova ile birlikte Bulgaristan'ı temsil ettiler ve şarkıları ikinci oldu. Piyano virtüözleri Hasan ve İbrahim İgnatovi, Eurovision 2020 için çevrimiçi jüri olarak katılmaya davet edildiler.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓