REKLAM

Плевенско семейство пострада тежко при катастрофа в турския град Кютахя



Българско семейство от Плевен пострада тежко при катастрофа в турския град Кютахя, в резултат на това една от пътничката е загинала на място, съобщава агенция ДХА.


 При загуба на контрола водачът на автомобила се преобърнал в резултат на това, 67-годишната Таня Нинкова Парашкевова загива на място, а шофьорa и другите два пътници са пострадали тежко и са настанени в болница.


По предварителна информация водачът на плевенската регистрация на автомобила Петър Петров (35) загубил контрол над автомобила и се блъснал в бетонната стена на бензиностанцията край града. Таня Нинкова Парашевова, която заседна в преобърналата се кола, загива на място, а шофьорът Петър Иванов Петров, заедно със съпругата му Надежда Николаева Петрова (38) и дъщерята им К.П. (10) са ранени.


 На мястото на произшествието веднага са изпратени екипи на спешна помощ , полицаи и жандармерия. Медицинските екипи, които пристигнали за кратко време, откарали пострадалите след оказване на първа помощ в университетската болница в Кютахя Евлия Челеби.


Трупът на загиналата при катастрофата е откарана в моргата на болницата след оглед на прокуратурата. Камери са записали моментите от катастрофата, допълва ДХА.

HABERBG.NET научи, че семейството отпътували за Афионкарахисар на почивка, а починалата жена се занимавала с бизнес в Плевен.

катастрофа в  Кютахя, българка загина, катастрофа Турция,

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓