REKLAM

Kütahya'da Bulgar ailenin otomobili takla attı, 1 ölü, 3 yaralı



Kütahya'da Bulgaristan uyruklu ailenin içinde bulunduğu otomobil sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada araçtaki iş insanı Tanya Ninkova Paraşkevova (67) hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Kaza güvenlik kamerasına yansıdı.


Kaza, Kütahya-Eskişehir kara yolu 20'inci kilometresinde meydana geldi. Tatil için Bulgaristan'dan Afyonkarahisar'a gittiği öğrenilen Petar Ivanov Petrov (35) kullandığı  Pleven EH 1119 KM plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek. bir akaryakıt istasyonunun beton duvarına çarptı. Takla atan araçta sıkışan Ninkova Paraşkevova olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Petır İvanov Petrov ile birlikte eşi Nadejda Nikolaeva Petrova (38) ve çocukları Kristiyana Petrova (10) yaralandı.


İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalesinin ardından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada hayatını kaybeden Ninkova Paraşkevova'nın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kaza anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.


Kaynak: DHA
Muhabir: Oğuzhan Kılıç 


Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓