REKLAM

Цветанов: В някои шуменски общини хората се страхуват от ДПС





Има общини, където още има страх и то от кметовете на ДПС, каза днес пред
журналисти в Шумен Цветан Цветанов, зам.-председател на ПП ГЕРБ. Като пример той посочи общини като Каолиново, Хитрино, Върбица.
„Страхът е огромен, но се надявам с общи усилия и това, което трябва да развием като гражданско общество, този страх да бъде преодолян и хората да гласуват по съвест, а не под строй, не със заплахи и не със закани “, каза Цветанов.
Той подчерта, че такова е и отношението на кмета във Върбица. „Уволняват се служители в общината, които симпатизират или са членове на ПП ГЕРБ. Уволнена неправомерно е и директорката на детската градина, затова, че мъжът й симпатизира на партията и беше кандидат за кмет“, допълни Цветанов. Той призова журналистите: „Попитайте новият лидер Лютви Местан, когато дойде във вашия регион, за демокрацията, за демократичните процеси и за правата и свободите на гражданите. ДПС обичат тази тема, дори понякога искат да изнесат дебатите и в Европейския съюз“.
При посещението си днес в областта Цветанов се срещна с местните структури на партията в 7 общини. Той уточни, че се е запознал с проблеми, които предстоят да бъдат решени. Цветанов е поел ангажименти в Нови пазар да се прехвърли на общината сграден фонд, който се води на МВР, за да се ползва за социални дейности. В Каолиново предстои да се подобрят условията за работа на полицейските служители,  в Каспичан да бъде изграден ж.п. прелез, а във Велики Преслав да се търсят възможности за финансови средства за пътната инфраструктура



İvan PRODANOV/HABERBG

Shum.bg











Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓