REKLAM

Hasan Aziz'ten Kırcali'deki kreşlere verilen domuz eti cevabı:Hiçbir veli helal gıda isteğinde bulunmadı

Hasan Aziz,''Kırcali'deki kreşlere verilen domuz eti nedeniyle hiçbir veli helal gıda isteğinde bulunmadı''.

Hasan Aziz

Kırcali'de kreşlerdeki menülerde domuz eti verildiği yönünde gelen haberler üzerine,Başkan Hasan Aziz özel bir televizyonda konuştu.

Helal gıda isteği konusunda velilerden herhangi istek gelmediğini vurgulayan başkan Aziz,''Belediye hiçbir şekilde çocukları farklı konuma koyacak hiçbir faaliyette bulunamaz''diye konuştu. 

Kırcali'de faaliyet sürdüren Altay derneği ,'domuz eti'menüsünü  belediyeye  şikayette bulundu,ancak velilerden hiçbir dilekçe sunulmadı.

Necla MÜMÜN,Kırcali
_____________________________________________________________
________________________________________________________________

ESKİ ZAĞARA'DAKİ TÜRK MAHKÜMLERİ YILLARCA DOMUZ ETİNİ TÜKETİYOR(YORUM)

Kırcali'de domuz eti tartışmaları sürerken yıllardır Eski Zağara'daki hapishanede  en çok Türk mahkümü bulunmasına rağmen,hapishanedeki menü domuz etiyle dolup taşıyor.Hatta yönetim dana etine verilecek maddi kaynağın olmaması sebebiyle domuz eti verdiklerini söylemişlerdi.
Altay Derneği


En çok Türk mahkümü bulunan Eski Zağara hapishanesinde bu uygulama yıllardır devam ediyor.Altay Derneği niye sessiz duruyor acaba?

Velilerin rızası doğrultusunda oluyor diyelim,verilerle  bu konuda hiç görüşmeniz oldu mu ?Bu tartışma aynı Türkçe dersi seçimi gibidir.Veliler Türkçeyi seçmiyor....Peki seçilmesi için bir şeyler yapılıyor mu?

Helal Gıda için birşeyler yaptınız mı?

Sözde helal gıda sertifikası bulunan Cebel merkezli ''MUSAN'' şirketi ölü hayvanları kesildiği  mezbaha ile   ''helal gıda'' ürünleri paketlemesi aynı yerde yapılıyor.Ölü eşekleri köftede kullandıkları  çok konuşuluyor...  Bunun neresi helal?    
Üzüntülüyüz... ve Kaygı duyuyoruz...

HEY DERNEK YÖNETİMİ BİR İŞ YAPACAKSANIZ TAM YAPIN,SİYASET YAPMAYIN....

Necla MÜMÜN,Kırcali

HABERBG


Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓