REKLAM

Başımız Sağolsun!Naim Suleymanoğlu'nu kaybettik

          



O,Bulgaristan göçmenlerinin gururuydu!


Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, tedavi gördüğü hastanede 50 yaşında yaşamını yitirdi.

Karaciğer naklinin ardından tedavisi Ataşehir Memorial Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde süren Süleymanoğlu'nun hayatını kaybettiği belirtildi. 


28 EYLÜL'DEN BERİ YOĞUN BAKIMDAYDI



Siroza bağlı karaciğer yetmezliğine bağlı olarak 28 Eylül'den bu yana Memorial Ataşehir Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi gören ve 6 Ekim'de de Memorial Ataşehir Hastanesi Organ Nakli Merkezi Başkanı Prof. Dr. Yalçın Polat ile ekibinin gerçekleştirdiği ameliyatla karaciğer nakli olan Süleymanoğlu, son olarak beyindeki kanama ve buna bağlı artan ödem nedeniyle 11 Kasım'da acil ameliyata alınmıştı.


CENAZESİ YARIN İSTANBUL FATİH CAMİ'NDE 

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Süleymanoğlu'nun vefat ettiği hastanede düzenlenen basın toplantısında, cenaze törenine ilişkin bilgi verdi.

Naim Süleymanoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve millete sabır dileyen Şahin, Süleymanoğlu için yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde cenaze namazı kılınacağını belirtti. Şahin, Süleymanoğlu'nun cenazesinin Edirnekapı Mezarlığı'nda defnedileceğini bildirdi.

HABERBG.NET  EKİBİ CENAZEYİ YAKINDAN TAKİP EDECEK




HABERBG.NET,Naim Süleymanoğlu'nun canezisi için Bulgaristan'dan  İstanbul'a doğru yola çıktı.Bizleri takip etmeye devam edin,milli gururumuz olan Süleymanoğlu'nu  son yolculuğunu yakından takip edeceğiz.

  • Başbakan Binali Yıldırım,Halil Mutlu,Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,Süleymanoğlu'nun Yunan rakibi  Valerios Lenidis  ve spor camiasının tanınmış simaları canezeye katılacak.

  • Bulgar televizyonları bTV ve NOVA  Ana haberde ilk haber olarak vefatını izleyenlere duyurdu.
  • Vefat eden milli halterci Naim Süleymanoğlu için 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan Medipol Başakşehir - Galatasaray maçında saygı duruşu yapıldı.

  • DOST partisi Genel Başkanı:Başımızı altın kalpli ve Ptiçar(Ahatlı)doğumlu Şampiyonumuz için eğiliyoruz.

  • Kırcali Belediye Başkanı Hasan Aziz:Kırcali,gerçek bir arkadaştan ayrıldı.2000 yılında Kırcali Onursal vatandaşı seçilmişti.Naim Süleymanoğlu bizim kalbimizde ve hafızamızda daima kalacaktır.


İnfografik:AA


Seni unutmayacağız ''Güçlü adam''





HABERBG.NET
FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENİN HABERDAR OLUN

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓