REKLAM

Cumhurbaşkanı Radev iki günlük Kırcaali ziyaretinde

HÖH seçim ofisi önünden yürüyerek geçmesi ve o tarafa bakmasıyla başını çevirmesi bir oldu



Cumhurbaşkanı Rumen Radev,Kırcaali Valisi Daniel Delçev'in daveti üzerine iki günlüğüne kente geldi.

Valilik binasında bal ve ekmekle karşılanan Cumhurbaşkanı Radev,Vali Delçev ile görüştü. Görüşmenin ardından Vasil Levski heykeline çelenk bıraktı. 

Fotoğraflar: haberbg.net 


Vasil Levski heykelinden Kırcaali Bölge müzesine kadar yürüyerek Kırcaali sokaklarında tur attı. Bazı vatandaşlar Radev'i selamladı. Kırcaali'deki HÖH'ün seçim ofisinde Ahmet Doğan ve DPS yazılı tarafa bakmasıyla başını çevirmesi bir oldu. 

Kırcaali Belediyesi'nden  hiçbir yönetici Radev'i karşılamadı.

Kırcaali Bölge Müzesi'nden  toplanan halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Rumen Radev yarın ilk önce Cebel'e gidecek,Kyashif  fabrikasını ziyaret edecek,ardından Teklas'a ziyarette bulunacak.

VİDEO: haberbg.net 



Gazetecilerin HÖH'ün Radev'e desteğini çekmesiyle seçim kampanyasını olumsuz etkileyip etkilemeyeceği sorusu sorulması üzerine şöyle konuştu:

''Bulgaristan anayasası vatandaşları etnik ve dini temelde bölmüyor. Hiçbir parti, halkın sesini kendine mal etme, onları bölme ve onlar adına konuşma hakkı yoktur. Ülkemizde her vatandaş seçimlerde hür iradeyle kendi görüşünü iletebilir ve oyunu kullanabilir." dedi.


''Şu iki parlamento sürecinde  bir durgunluk ve  sürekli tekrar eden çıkmazı görüyoruz'' dedi. 

''Devlet başkanına göre, bir yıl içinde yapılacak üçüncü seçimlerden sonra, partiler parlamenter bir cumhuriyette değişimin ,ancak yeni bir düşünce tarzı ve Bulgar halkına karşı sorumluluk bilinci ile gerçekleşebileceğini anlamak zorundadırlar'' diye konuştu.

HÖH seçmeninden de oy beklediğini açıkladı.       
Kırcaali Bölge Müzesi'nde halka hitap etti

Vasil Levski anıtı önünde çelenk bıraktı

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓