REKLAM

Şumnu'daki ''Koca Yusuf Güreşleri'' Çukurova Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşecek

➤ Bu yılki ''Koca Yusuf Güreşleri'' 7-10 Eylül tarihleri arasında Karalar köyünde yapılacak

Cihan pehlivanı Koca Yusuf anısına, doğduğu  Şumnu'nun Karalar (Çerna) köyü'nde bu yıl 8. si düzenlenecek ''Koca Yusuf Yağlı Güreşleri'' organizasyonu Çukurova Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilecek.


Bu yılki  yağlı güreşleri etkinlikler CHP Balkan Masası, Adana'nın Çukurova Belediyesi ve Adana Balkan Türkleri Derneği işbirliği ile 7-10 Eylül tarihleri arasında hayata geçirilecek.


''CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI FAİK ÖZTRAK KATILACAK''


Etkinliklerle ilgili istişarede bulunmak üzere Adana Balkan Türkleri Derneği Başkanı Aziz Sağıroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i makamında ziyaret etti. Başkan Soner Çetin,  yapılacak işbirliğinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, 

Programım uygun olursa etkinliklere bizzat katılmayı çok istiyorum. Genel Başkan Yardımcımız Faik Öztrak'ın da katılacağı etkinlikleri başarılı geçeceğine inanıyorumdedi.



Adana Balkan Türkleri Derneği Başkanı Aziz Sağıroğlu, etkinliklere verdiği destekten dolayı Başkan Soner Çetin'e teşekkür etti.


Etkinlikler çerçevesinde Bulgaristan'daki kardeş belediye ziyaretleri ve Hak ve Özgürlükler Partisi ile görüşmelerin de yapılacağı belirtildi.


Kaynak: İHA

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓