REKLAM

Kartal Belediyesi'nden kardeş Belediye Eğridere'ye ziyaret

Kartal Belediyesi, Ardino Belediyesi, Eğredire,ziyaret, Ardino Günleri, İzzet Şaban, Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ,
📷 Güner Şükrü

Ardino (Eğridere) Belediye Başkanı İzzet Şaban, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in başkanlığında bir heyeti makamında ağırladı. 


Kartal Belediyesi heyeti 1.''Ardino Günleri'' festivaline katıldı. Heyette belediye meclis üyeleri, Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri ve Başkanı Olcay Özgün yer alıyor.


Ardino Belediye Başkanı İzzet Şaban, konuklara Ardino'nun tarihi, turistik, doğal ve kültürel cazibe merkezlerinin yanı sıra ilçeye yönelik yapılacak projeleri tanıttı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 

"Ardino'ya ilk kez geliyorum. Son 2-3 yıldır salgın durumundan dolayı yüz yüze görüşemesek de kalbimiz her zaman sizin yanınızda oldu" dedi.


Başkan Şaban, Konuk Başkan Yüksel'e sanatçı Angel Bankov'un yaptığı bir tablosunu hediye etti. Görüşmede Ardino Belediye Meclis Başkanı Sezgin Bayram ve Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Mümünhocov  katıldı.


İstanbul'un Kartal ilçesinde Bulgaristan'dan ve Balkanlardan  göç etmiş çok sayıda Türkler yaşamaktadır.


Kaynak: Güner Şükrü, Ardino

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓