REKLAM

Благотворителен концерт набира средства за изграждане на детски образователен център в Хатай



Благотворителен концерт организира Посолството на Република Турция у нас, на която ще участват известни български изпълнители, с цел подпомагане на за изграждането на образователен център в Хатай, една от областите, пострадали най-много от земетресението на 6 февруари.


В сътрудничество с Посолството на Република Турция в София,  Министерството на отбраната на Република България и Столична община, Българо-турският клуб на бизнес дамите и Българо-турската търговско-индустриално камара (BULTİŞAD), ще се организира концерт в Централния военен клуб на 21 май 2023 г. 

 

 Концертът е  смислен подарък от децата в България за връстниците им в Турция. Със специално участие на детската вокална група ''Палави ноти'', те ще обръщат внимание на свойте връстници в турския град Хатай. А Силвия Кацарова, Мерт Дерменджиев, Теди Кацарова, Есил Дюран, Йоинна Драгнева, Виктория Георгиева и Стефан Илчев ще изпълнят любими песни пред публиката.


С приходите, които ще бъдат получени от концерта, ще бъде изграден изцяло оборудван детски образователен център в Хатай, една от областите, пострадали най-много от земетресението на 6 февруари. Благотворителната изява ще се състой в концертната зала на Централния военен клуб в София на 21 май. Билети може да се закупят от мрежата на Eventim.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓