REKLAM

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Levski futbol kulübünü satın almak istiyor



Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan ve gelecek sezonun kadrosunu kurmak için transfer çalışmalarını sürdürün Galatasaray için sürpriz bir iddia geldi. Dursun Özbek'in Levski Sofya'nın hisselerini satın almak için görüşmelerde bulunduğu belirtildi.


24 saat gazetesinin iki farklı kaynaktan değerlediği haberine göre, Levski Sofya'nın sahibi Nasko Sirakov, kulübün hisseleri için Galatasaray'ın başkanı Dursun Özbek ile pazarlık yapıyor. 


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek haberde oteller zinciri sahibi olarak tanıtılıyor. İddiaya göre Sirakov ile Özbek'in görüşmeleri devam ediyor. Ayrıca yıl başında kulübün hisselerine Sırp milyarder Dragan Šolak'ın da ilgilendiği ancak anlaşmaya varamadıkları açıklanmıştı.


Son dönemde maddi anlamda sıkıntılı günler geçiren Levski kulübün Katar'da yaptığı kamp masraflarını da yeni kulüp sahibinin ödediği iddia ediliyor. Levski Sofya kulübünün yetkililerinin yeni talipler için görüşmeler gerçekleştirdiği de haberde belirtildi.


LEVSKİ SOFYA'DAN İDDİALARA CEVAP


Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Bulgar basınında Levski'nin Türk iş insanına satılacağı iddiaları ''kesinlikle gerçeğe aykırıdır'' diye duyuruldu.


Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓