REKLAM

Hakan Peker Koşukavak'da (Krumovgrad) konser verecek

Ünlü pop şarkıcısı Hakan Peker Koşukavak'da konser verecek 📷 haberbg.net, arşiv
Krumovgrad (Koşukavak) Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenecek Dünya Koşukavaklılar Buluşması kapsamında yapılacak etkinlikleri kamuoyuyla paylaştı.


20-22 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 2. Dünya Koşukavaklılar Buluşması'na, ünlü pop şarkıcısı Hakan Peker 22 Temmuz'da saat 21.30'da şehrin stadında sahne alacak. Kendisi Filibe'den göç eden bir ailenin oğlu olması hasebiyle de birçok kez Bulgaristan'da sevenlerin karşısına çıkıyor.

 

Aynı gün saat 19.30'da Rumeli'nin sevilen sanatçısı ve Koşukavak doğumlu Sabriye Sayın Şentürk hemşehrilerinin karşısına çıkacak. Slavi'nin Show'unda meşhur olan Yordan Yonçev- Gımzata saat 20.30'da konser verecek. 


21 Temmuz'da saat 11.00- 14.00 şehrin meydanında  Kırcaali bölgesinden bireysel toplulukların dans gösterisi ve şarkı performansları, "Krumovgrad'da üretilmiştir" ürün pazarı, saat 19.00'da ise Mustafa Çauşev ve kızı Ajda Çauşeva'nın konseri olacak. Aynı gün saat 20:00'de  Belediye Başkanı Sebihan Mehmed buluşmanın resmi açılış konuşmasını yapacak. Ardından pop-folk şarkıcısı Julia ve Scandow müzik grubu konserler verecek.



Tüm etkinlikler halka açık (ücretsiz) olacak.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓