REKLAM

Ağır yenilgi sonrası Ludogorets'de toplu istifa



Ludogorets, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun 2'nci haftasında Nordsjaelland deplasmanından 7-1 mağlup ayrıldı. Ludogorets'te tarihi hezimet sonrası radikal bir karara imza atıldı.


7-1'lik Nordsjaelland yenilgisi, Ludogorets'te toplu istifaya sebep oldu. UEFA Avrupa Konferans Ligi H grubunda bir sonraki maçında Fenerbahçe deplasmanına çıkacak olan Ludogorets'de teknik heyet ve yönetim görevi bıraktı.


Ludogorets Kulüp Başkanı Aleksandır Aleksandrov, Yönetim Kurulu Başkanım Angel Petriçev, Spor Müdürü Georgi Karamancukov, Teknik direktör Kozmin Motsi istifa ettiler. Takımın antrenörü İvaylo Petev ve yardımcı yardımcıları ve hakem Kurulu topluca istifa edenler arasında. 


Tarihi hezimetin sorumluluğunu üstlenen tüm yönetim kurulu ve teknik ekip görevi bırakırken, kısa süre içinde yeni bir kadronun göreve getirileceği ifade edildi.


KULÜP SAHİPLERİ YENİ KADROYU KURACAK


Kulüp sahipleri iş insanı iki kardeş Kiril Domusçiev ve Georgi Domusçiev'in konuyla ilgili kararı ivedi bir şekilde alacağı aktarıldı.


Ludogorets, UEFA Avrupa Konferans Ligi H grubunda bir sonraki maçında 26 Ekim (Perşembe) tarihinde Fenerbahçe deplasmanına çıkacak.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓