CUMHURİYET ilelebet payidar kalacak

Rafet El Roman 19 Temmuz’da Koşukavak’da konser verecek

Bulgaristanlı oyuncu Gülsim Ali‘nin yeni adresi belli oldu

 



Gülsim Ali İlhan, Görkem Sevindik ve Emir Benderlioğlu’nu buluşturan “Geçmişin Kokusu” filminin çekimleri Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te başlandı.


Ender Yapım imzalı filmde Görkem Sevindik “Salih”, Gülsim Ali İlhan “Elina”, Emir Benderlioğlu “Murat”, Zeynep Elçin ise “Ayşe” karakterine hayat verecek. Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilecek olan ve “Gelecek bazen geçmişte saklıdır” sloganıyla yazılan film Makedonya’nın tarihi dokusunda imkansız bir aşk hikayesini beyazperdeye taşıyacak.


Ender Yapım imzalı sinema filminin vizyon tarihi henüz belli değil. Filmin kadrosunda Zeynep Elçin ve Emir Benderlioğlu da yer alıyor. Serkan Özarslan’ın senarist ve yönetmenliğini yapyor.



Filminin konusu ise şöyle; Yugoslavya dağılırken Üsküp’te 500 yıllık evinde olanları izleyen Salih, yaşadığı mahallede insanların değişmesine ve bireyselleşmesine seyirci kalmadan elinden geleni yapmaktadır. Ancak çocukluk arkadaşı, aynı mahallede beraber büyüdüğü Elina’nın bir sivil toplum kuruluşunu temsilcisi olarak şehre geri dönmesi ile birlikte artan huzursuzluk komşuların birbirine düştüğü dönemlerin yaşanmasına neden olur. Salih bir anda kendisini hem çocukluk arkadaşıyla hem de onun arkasındaki güçlerle büyük bir savaşın içinde bulur.


Bulgaristan haberleri

evi yanan köy sakini Vratsa’da feci kaza: Türk vatandaşı hayatını kaybetti, iki kişi ağır yaralı

Български
Arama