Ruen'in Kiremitlik köyünde 25 yaşındaki bir genç, annesini, kız kardeşini ve teyzesini öldürdükten sonra evi ateşe verdi

SON GÜNCELLEME TARİHİ |24.10.2025    13:04

aile katliamı ve cinayet. Saldırgan polise teslim oldu
Saldırgan Fahri Mustafa özel kuvvetler timine teslim oldu
Burgaz'ın Ulanlı ilçesine bağlı Kiremetlik (Lülyakovo) köyünde 25 yaşındaki Fahri Mustafa, annesini, kız kardeşini ve teyzesini av tüfeğiyle öldürdükten sonra evi ateşe verdi. Aynı saldırıda yaralanan 7 yaşındaki erkek kardeşi ise kaçmayı başararak komşulardan yardım istedi.



Olay bugün sabaha karşı saat 04.14 sularında yaşandı. Olayın yaşandığı evin çevresi hâlâ polis tarafından güvenlik çemberine alınmış durumda. İlk belirlemelere göre, 25 yaşındaki saldırgan 39 yaşındaki teyzesi Ümmügül, 47 yaşındaki annesi Fatmegül, 13 yaşındaki kız kardeşini ve 7 yaşındaki erkek kardeşini vurdu.


Vücuduna isabet eden saçmalara rağmen küçük çocuk evden kaçıp komşulara haber verdi. Polis ekipleri olay yerine ulaştığında evin yanmakta olduğunu gördü. Alevler itfaiye ekiplerince söndürüldüğünde, içeride üç kadının cansız bedenine ulaşıldı.


Saldırının av tüfeğiyle gerçekleştirildiği, aile içinde uzun süredir süren bir anlaşmazlık bulunduğu bildirildi. Yaralı 7 yaşındaki çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu, hastaneye hayati tehlikesi olmadan kaldırıldığı açıklandı.


Köylüler, saldırganın ve babası Selim Mustafa bir süredir evden uzaklaştırma cezası bulunduğunu anlattı.


Cinayetin ardından saldırgan ormanlık alana kaçtı. Polis, özel bir operasyon taktiğiyle saldırganı köy merkezine çekmeyi başardı. Zanlı, bu sabah saat 09.30 sıralarında köyün merkezinde gözaltına alındı.


Gayriresmî bilgilere göre zanlının psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü. 

Olay yerinde incelemeler sürüyor



Zanlının av tüfeğini amcasının evinden çaldığı iddia edildi. Amcası Kemal, silahın yasal gerekliliklere uygun şekilde muhafaza edilmemesi ve serbestçe erişilebilir durumda bırakılması nedeniyle 24 saatliğine gözaltına alındı.

Bulgaristan haberleri

evi yanan köy sakini Vratsa’da feci kaza: Türk vatandaşı hayatını kaybetti, iki kişi ağır yaralı

Български
Arama