REKLAM

Bulgaristan'da Güneşli Sahil: Gecesi Bodrum, gündüzü Marmaris

🔺 Güneşli Sahil'e gelen mutlaka tarihi Nesebır kentine de uğramalı

Avrupa tutkunlarının keşfedebileceği kartpostal güzelliğindeki tatil yerleri arasında Bulgaristan'ın deniz Güneşli Sahil (Bulgarcası: Slınçev Bryag) bölgesi yer alıyor. 

Burası, hem Türkiye'ye yakınlığı hem diğer AB ülkelerine kıyasla ucuzluğu, hem de Bodrum, Marmaris ve İbiza esintilerinin her metrekaresinde hissedildiği bir yer.


Güneşli Sahil- Sunny Beach, uçsuz bucaksız kumsalı, akşamları Bodrum'u andıran sokakları, dünyanın pek çok ülkesinden turisti ağırlayan sayısız otelleri, sınırsız eğlenceyi kucaklayan bar ve diskoları ile ayağınızı yerden kesecek.


🔺 Gece boyunca eğlenceli dakikalar Güneşli Sahil kentinde  mümkün


EN UCUZ SEZONU EYLÜL'DE

Bu sahil kentine gitmek isteyenler ve  maddi imkanlarını göz önünde bulunduranlar Eylül ayı tam promosyon ayıdır. Bazı otellerde yüzde 80'ne varan indirimli oteller müşteri çekmeye başarıyor. Ayrıca hediyelik dükkanlarda fiyatlar neredeyse yarıya düşüyor. Bu ay içeresinde sıcaklıklar yavaş yavaş düşse de iklim yine de tatil için en uygun zaman dilimidir.


BURGAS HAVAALANI BÖLGEYE YAKIN

Uçakla Burgaz'a  gelenler için  Güneşli Sahil  sadece 27 km. uzaklıkta. Varna'ya 90 km. uzaklıkta iken, başkent Sofya'ya  ise 361 km. uzaklıkta.

HABERBG.NET


Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓