REKLAM

Kirkovo ilçesi ile Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi arasında kardeşlik protokolü

🔺 Ekonomik ilişkilere katkıda bulunmak ve geliştirmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı
Türkiye ve Avrupa Birliği Arasında Şehir Eşleştirme Hibe Programı kapsamında, Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen “Yeni Fırsatlar Yakalamak için El Ele Projesi”nin 2. Türkiye ziyareti gerçekleştirildi.


Program; Tavşanlı Kaymakamlığı’nın öncülüğünde, Tavşanlı Belediyesi, Dumlupınar Üniversitesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Kirkovo (Kızılağaç) Belediyesi ve Halk Kütüphanesi ortaklığı ile yürütülüyor.


Yeni Fırsatlar Yakalamak İçin El Ele Projesi kapsamında; Kirkovo Belediye Başkanı Şinasi Mehmed Süleyman, Finans Müdürü Mariana Boneva, Haskovo Ticaret Odası Başkanı Yanço Yanev, Belediye Meclis üyesi, bazı muhtar ve görevlileri Tavşanlı temaslarına Kaymakamlıkta düzenlenen toplantı ile başladı.


İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Öte yandan Tavşanlı Kaymakamlığı ve Kızılağaç Belediye Başkanlığı arasında; karşılıklı ve faydalı temasın gelişmesi, ilişkilerin güçlendirilmesi, iş bağlantılarını desteklemek, ekonomik ilişkilere katkıda bulunmak ve geliştirmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.


Kirkovo (Kızılağaç) Belediye Başkanı Şinasi Mehmed Süleyman, tekrar Tavşanlı’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bulgaristan Nikola Vaptsarov Halk Kütüphanesi’nin kitap ihtiyacını desteklemek için yapılan kitap yardımından dolayı teşekkür etti.


HABERBG.NET

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓