REKLAM

Nurfet Emin,İstanbul'da göreceği tedavisi için bağış bekliyor

Nurfet Emin,bağış,tedavi,İstanbul,Tırgovişte

Tırgovişte  (Eski Cuma) iline bağlı Krepça (Kirepçe) köyünde ikamet eden 40 yaşındaki Nurfet Kamil Emin İstanbul'da göreceği 70 bin euroluk tedavisi için maddi destek bekliyor.


8 yıl önce rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığında amansız hastalığa yakalandığını öğrendi. Emin’e yapılan tetkikler sonucu bir kanser türü olan Non-Hodgkin Lenfoma teşhisi konuldu. 

Bulgaristan'da yapılan ilk teşhis yanlış koyulması nedeniyle Almanya yolunu tutan aile, oradaki doktorlar hastalığı keşfettiler ve ailenin karşılayamayacağı tedavi sundular


Hasta kadının yeğeni Meliz Basrieva BTA'ya yaptığı açıklamada Nurfet Emin'in  şu anda İstanbul'da ikinci kemoterapi gördüğü ve tedavisi için kök hücre organ bağışı bulunduğunu söyledi. 

''18 Şubat'da beyin hücrelerin nakli yapılabilmesi için daha 30 bin euro gerekiyor. Şu ana kadar 24 bin euro bağış toplandı'' dedi.


Hastalanmadan önce Tırgovişte yakınlarındaki cam fabrikasında çalışan Nurfet'in 21 ve sekiz yaşlarında iki çocuğu var. Eşi yurt dışında çalışıp ailesini geçindirmeye çalışıyor.

Yakalandığı elim hastalıktan kurtulmak için Opaka,Tırgovişte ve Ruse'de bağış kampanyası başlatıldı. Facebook'da ''Nurfet'i kurtaralım'' grubu açıldı.

Bağış hesabı  :

IBAN :BG91RZBB91551014110833
Bic: RZBBBGSF
Para birimi/ Валута:  ЕUR
Hesap adı/Титуляр: Нурфет Кямил Емин
Nurfet Kyamil Emin


BAĞIŞ YAPIN,HAYAT KURTARIN!...

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓