REKLAM

Erdoğan,Bursa mitinginde neden Bulgaristan'ı anmadı?ÖZEL-FOTO+VİDEO

Fotoğraflar:HABERBG-Hasan MOLLA


Öncelikle şunu ifade edeyim;Bursa'ya özellikle Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan Bulgaristan ile ilgili birşeyler konuşur mu veya en azından Bulgaristan göçmenleri hakkında ağızından kelimeler çıkar mı diye,takip etmeye  gittim.Maalesef!düşündüğüm şey olmadi,yani Bulgaristan'ı lafına almadı.
Sebebi şu olmalı ki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Keşan'da yaptığı konuşmada, "Bizim için Trakya’nın özel önemi ve anlamı var. Trakya aynı zamanda Selânik, Gümülcine, İskeçe, Deliorman, Kırcaali, Vardar'dır." sözleri Bulgaristan'da tepkiye sebep olmuştu. Doğrusu Bursa'yı Recep Altepe kazanacağını Bursa'da 3 günlük araştırmamla emindim.Şu ana kadar yapılan projeler gayet başarılı ve gerekli.Altepe,seçildikten sonra daha verimli projeler gerçekleştireceğine vaat etti.Tarihi mekanların restorasyonu ise göz kamaştırıyor;yenilenmiş yüzü ziyaretçilerini bekliyor.


"TWITTER'IN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ"
Uluslararası komploların da organizasyonun içinde olduğunu anlatan Başbakan Erdoğan, "Bu Twitterlar var ya, mahkeme kararı çıktı. Twitter falan hepsinin kökünü kazıyacağız. Uluslararası camia şöyle der, hiç beni ilgilendirmiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin gücünü görecekler, bunun özgürlükle alakası yok. Özgürlük birinin mahremine girmek, devletin sırlarını bu tür kanallarla uluslararası yerlere fitnelemek değildir. Buna fırsat vermeyeceğiz. Süratle bu adımı atıyoruz. Ülkemin güvenliği burada söz konusu. Ülkeme fitne fesat sokmak isteyen, ister ulusal uluslararası olsun karşısında Türkiye Cumhuriyeti ve bizi bulacaktır. Zaten sizin bize verdiğiniz güç olmasa bu adımları atabilir miyiz? Siz bize bu gücü verdiniz. 4 bakanla ilgili fezleke dediler. Dün parlamentodaydılar. 10 gün sonra seçim var. Bundan sonra yapsaydınız olmaz mıydı. Ruh ikizleri bir araya geldiler. Pensilvanya da dahil. MHP, CHP, BDP, Pensilvanya hepsi bir arada. Meclisin kapısını bilmeyenler dün oradaydı. Zannettiler ki AK Parti gelmeyecek. Nasıl gelmeyiz" diye konuştu.
Fotoğraf:HABERBG-Hasan MOLLA


BURSA MİTİNGİNİ 150 BİNİ AŞKIN KİŞİ TAKİP ETTİ
Gökdere Meydanı'nda tarihi günlerden birisi yaşandı. Bursa'nın 17 ilçesinden 150 bini aşkın insan alanı saatler öncesinden doldurdu. 112 ekipleri fenalık geçirenlere müdahale etti, ekipler su dağıttı. Mitingden saatler öncesi arka caddeler bile doldu. Kurtuluş Caddesi, Gökdere, Haşimişcan Caddesi'nde insan seli yaşandı. Çevredeki bütün binaların çatısına ve balkonlara insanlar çıktı. Polis de geniş güvenlik önlemi aldı. "Ebreheler gibi üzerine gelseler de, ebabiller gibi yanındayız usta. Darbecilerin farkındayız, ustamızın yanındayız. Hoşgeldin gönüllerin sultanı. Her türlü kayıt için paralelsel, Made in Pensilvanya. Dost olur sanma her yüze 'gülen'i. Seninleyiz cesur adam. Ecdat seninle gurur duyuyor" pankartları dikkat çekti.
Fotoğraf:HABERBG-Hasan MOLLA

Erdoğan, mitingin sonunda Bursa'ya yaptıkları 12 katrilyonluk yatırımdan övgüyle söz etti. Timsah Arena'nın bitmesiyle, mevcut stadın meydan olacağını, şehir hastanesinin yakında temelinin atılacağının müjdesini verdi. Erdoğan, büyükşehirin sınırlarının gelişmesiyle Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe'nin çok güzel hizmetler yapacağını, geçmişte de bunun örneklerini verdiğini kaydetti.


HABERBG,
İHA

Hasan MOLLA,Bursa
HABERBG

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓