REKLAM

DOST partisinde yaprak dökümü/YORUM

Fotoğraflarda Raşit Raşit yer alır
Kim hırsız,kim uğursuz ortaya çıksın!

Mehmet İBİŞOV'un kaleminden notlar...



    
    Mevsimlerden Sonbahara girmişken yapraklar da dökülmeye başladı.Ancak Bulgaristan'da son parlamento seçimlerine giremeyen DOST partisinde de yapraklar dökülüyor.DOST partisi Kırcali temsilcisi olan Raşit Şükrü  sorumsuz şekilde görevinden alındı. Partinin Kırcali teşkilatında  önemli görev üstlenen kişiydi ve  neden şimdi görevinden alındı?Görevden alınmasında kimin parmağı var?

Raşit Şükrü Kırcali ilinde Raşko lakabıyla bilinir.Özellikle kadın kollarının kurulmasında öncülük eden bir isim.  Şunu söylemek gerekir ki,bu gelişme DOST partisi üyelerinde ve sempatizanlarını şaşkına çevirdi.Hatırlanacağı üzere Lütfi Mestan da  DPS(HÖH)partisinden görevden alınmış,buna benzer gelişmenin DOST partisinde de yaşanmasına Kırcali'de tepkiye yol açtı.

Benim dikkatimi çeken şey de ....  Raşit Şükrü'nün sosyal medyada yaptığı paylaşımdır.Çok iyi şekilde neden ve kim tarafından(kimin parmağı olacağından)görevden alındığını sezmek elbette zor değil.Raşit Şükrü 9 Ekim'de Facebook'ta şu paylaşımda bulunuyor,


''Müslüman empati olur.Müslümanlık maskesi altında masum insanların son lokmasını alan... kurbanlıktan, İftarlardan camilerden Çalan, Bulgaristan Türklerini temsil edemez. Buna ben deil Yüce Allah müsade etmez.Birgün herkes yaptıklarının karşılığını bulur.'' diyor
Raşit Şükrü'nün paylaştığı cümleler

Bu paylaşımda  neredeyse içini dökmüş gözüküyor.Ancak,bu paylaşımı analiz etmek elbette çok önemli.Raşit Şükrü'nün ayağını kaydıran isim Şabanali Ahmet olabileceğini sezmek mümkündür. Ayrıca,bu paylaşımda seçim zamanında yapılan harcamaların,bir diğer değişle hesaplaşmanın var olduğunu ortaya koyuyor. 

Bundan da anlaşıldığı gibi DOST partisi,Türkiye tarafından ciddi manada hesap altında tutuluyor.Ayrıca bugünlerde Kırcali'de Şabanali Ahmet'in nasıl birden apartman sahibi olduğu ve maddi güce nasıl eriştiği tartışılıyor.

Umarım,Adaletli ve  milli değerlere sahip çıkan,ülke bütünlüğünü savunan  kişiler  söz sahibi olurlar.Bu da,elbette halkın vereceği kredi ile olacaktır.

Temennim,kim hırsız,kim uğursuz ortaya çıksın!




Mehmet İbişov
HABERBG.NET


FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENİN ANINDA HABERDAR OLUN

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓