REKLAM

Emniyetten Rusçuk ve Burgaz kentlerinde operasyon

Emniyet ve Jandarma kentin kenar mahallerini abluka altına aldı 📷 Biser Todorov, BTA
Rusçuk (Ruse) Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma biriminde görevli personelin yer aldığı ve kentin özellikle Roman mahallerinde sabah erken saatlerinde bir asayiş uygulaması başlattı.


 Operasyonun nedeni , asayiş, trafik, kaçakçılık, organize suçlar ve uyuşturucu ile mücadele etmek olduğu açıklandı. Emniyet ve Jandarma Rusçuk'daki Drujba ve Selemetya mahallerinde gelen-geçen tüm araçları durdurarak kapsamlı denetim yapıyor. Araç ruhsatı, kimlik kontrolünün yanı sıra alkol ve uyuşturucu testi de yapılıyor.

Operasyona ilişkin bilgilendirme yapan Rusçuk Emniyet Müdürlüğü  "Güvenlik Polisi" birimin  başkanı komiser Dimitır Vaçkov,  6 saat içinde 17 suç tespit ettiklerini açıkladı. Suçlardan ikisi esrar yetiştirmek, 14'ü yasa dışı ağaç kesmekle ilgili, ayrıca da bir hırsızlık vakası da olduğu belirtildi.


487 kişi ve 376 motorlu araç kontrol edildi. Karayolları Trafik Kanunu kapsamında 27 ceza kesildi ve 64 cezai işlem uygulandı.



BURGAZ'DA OY TİCARERİYLE MÜCADELE OPERASYONU

Burgaz'ın Pobeda semtinde bazı evlere baskın yapıldı 📷 BGNES

Bulgaristan Ulusal Televizyonu (BNT), polis ve jandarmanın Burgaz'ın Pobeda semtinde oy ticaretiyle mücadele kapsamında bazı evlerde arama yaptığı ve gözaltına alınan kişilerin olduğunu duyurdu. Operasyon bu sabah 6.30 sularında başladığı ve polis güçlerin, özel mülke ait bir eve girmek için kapıyı kırdıkları belirtildi.


Baskın yapılan evlerde banka kartları, altın ve insan listeleri bulunduğu açıklandı. Adreste oturan kişilerin  tefecilikle uğraştıkları ve belirli bir partiye oy vermeleri karşılığında borçların affı ile meşgul oldukları bilgisi paylaşıldı.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓