REKLAM

Topolovgrad'da kaçak 20 mülteciyi taşıyan Türk vatandaşı yakalandı

Minibüsün için 20 kaçak mülteci bulundu 

Topolovgrad'da (Kavaklı) 30 yaşındaki Türk vatandaşı, kaçak 20 mülteciyi minibüsle taşırken yakalandı.


Haskovo Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 22 Kasım akşamı polis ekibi, Türk vatandaşın kullandığı Renault markalı minibüsü durdurdu. Aracın bagaj bölümünde yanlarında kimlik belgesi bulundurmayan, ancak kendilerini Suriyeli olarak tanımlayan 20 kaçak mülteci bulundu. 


20 ile 25 yaş aralığındaki 18 erkek ile 15 yaş civarında olan iki çocuk polis karakoluna götürüldü. Emniyet, yargılama öncesi işlemlerle ilgili çalışmaların devam ettiği açıklandı.


POLONYA UYRUKLU AŞIRI HIZLA GİTTİĞİ İÇİN YAKALANDI, İÇİNDEN MÜLTECİ ÇIKTI

Polonya uyruklu bir kişi özel tim tarafından böyle yakalandı 📷 Cumhuriyet Başsavcılığı 
 
Trakya otoyolunda bu sabah saat 09.00'da aşırı hızla hareket eden Polonya plakalı binek araç, polislerin dikkatini çekmesi üzerine durdurulmaya çalışıldı, ancak sürücü durmayarak yoluna devam etti. Trafik polislerin kamerasında saatte 200 kilometre hızla gittiği belirlenen araç, Sırbistan'a açılan Kalotina Sınır Kapısı istikametine seyir ettiği ve takibe alındığı açıklandı.


Bir saat sonra aynı araç Dragoman kasabası girişinde terk edilmiş halde bulundu. Dakikalar sonra otomobile yakın  birkaç metre sonra 10 kaçak mülteci bulundu. Orta yaşlarında olduğu tahmin edilen Polonya uyruklu sürücü kadın gözaltına alındı.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓