REKLAM

Dünya Veteran Güreş Şampiyonu Remzi Recep Razgrad'ın onursal vatandaşı seçildi

güreş şampiyonu, veteran, Dünya Veteran Güreş Şampiyonu, madalya, onursal vatandaş,
54 yaşındaki Remzi Recep yedinci kez Dünya Veteran Güreş Şampiyonu oldu📷 Sadet Kırova,BTA

Yerel Belediye Meclisi, veteran güreşçi Remzi Recep'e Razgrad'ın onursal vatandaşı unvanını verdi.


Bu unvan Razgrad Günü sebebiyle Belediye Meclisinin oy birliğiyle aldığı kararla verildi. Bu yüksek ödülü sorumluluk duygusuyla kabul ettiğini belirten Receb, kendisine fahri unvan adaylığını koyanlara, belediyeye ve belediye meclis üyelerine, ailesine şükranlarını iletti.


13 MADALYASI BULUNUYOR


 Geçen yıl 3-9 Ekim 2022 tarihleri arasında Plovdiv'de yapılan Dünya Veteran Güreş Şampiyonası'nda 68 kiloda birinciliği elde ederek altın madalyanın sahibi olmuştu. 2007'den bu yana 54 yaşındaki Remzi Recep'in Dünya Veteran Güreş Şampiyonası'nda yedi altın, beş gümüş ve bir bronz olmak üzere 13 madalyası bulunuyor.


Lütfi Ahmedov Güreş Kulübünü de yöneten Remzi Recep, aynı zamanda belediyede meclis üyesi. 

''Dünya Şampiyonu unvanımı bir kez daha korumayı başardığım ve böylece hem Bulgaristan'ı hem de Razgrad'ı temsil ettiğim için mutluyum" dedi.


Verilen emekte gayret ve sebat gösterildiği takdirde er ya da geç karşılığını alındığını kaydeden güreşçi, başarılarının arkasında aynı zamanda güçlü bir deneyim ve disiplinin yanı sıra şansın da olduğuna inanıyor.


Önündeki asıl hedefi , bu yıl Yunanistan'da yapılacak olan Dünya Veteran Şampiyonası'na katılmak ve sekiz kez şampiyon olarak dönmek.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓