REKLAM

Sofya- İstanbul tren seferlerinde ilave kuşetli vagon sağlanacak

İstanbul-Sofya Eksoresi, Sofya-İstanbul tren, kuşetli vagon, tren yolculuğu,

Bulgaristan Devlet Demiryolları, Nisan ayında Sofya-İstanbul-Sofya uluslararası treninin kompartımanına seyahat edecek ek bir kuşetli vagon sağlayacak. 


 Önümüzdeki Paskalya Bayramı tatilinde Sofya-İstanbul Ekspresine yoğun ilgi ile karşılanması dolayısıyla ekstra seyahat seçeneği sunuluyor. Ek kuşetli vagon yarından (30 Mart) itibaren, 1 Mayıs'a kadar haftanın belirli günlerinde çalışacak. Tren Sofya'dan Halkalı'ya Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri, ters yönde Halkalı'dan Sofya'ya ise Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri sefer yapacak.


Sofya'dan Halkalı'ya giden uluslararası hızlı tren saat 18:40'ta Sofya Merkez Garı'ndan hareket edip saat 06:34'te Halkalı'ya varıyor. Halkalı istasyonundan ise saat 20:00'de hareket edip saat 09:20' civarında Sofya'ya ulaşıyor.


İkinci sınıfta bir yetişkin için bilet fiyatı 41,27 leva iken, kuşetli vagonda tek yön için 19,56 leva. Yolcular ayrıca yataklı vagonlarda seyahat rezervasyonu yaptırabilecekleri gibi, 12 yaşına kadar olan çocukların seyahatlerinde uygun fiyat ayrıcalıklarından yararlanabiliyor.


Sofya, Pazarcık, Plovdiv, Dimitrovgrad, Svilengrad, Kapıkule, Edirne, Alpullu, Çerkezköy, Halkalı güzergahında ilerleyen tren için ülkedeki uluslararası bilet satışı yapan gişelerden satın alınabiliyor.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓