REKLAM

İstanbul'da Bulgar polis memurun cüzdanı çalındı, pasaportu ve kimlik kartı kayıp

55 yaşındaki polis memurun 10 bin lira, 400 Euro ve 300 levası çalındı

Bulgaristanlı polis memuru Zlatina G., turistik amaçlı gittiği İstanbul'da paraları, pasaportu ve kimlik kartının da içinde bulunduğu cüzdanı soyuldu. 


Metroda seyahat ettiği sırada yanına yaklaşan bir kadın tarafından soyulduğunu söyleyen 55 yaşındaki polis memuru,10 bin lira, 400 Euro ve 300 levasını çalan kadından şikâyetçi oldu. 


 Olay geçtiğimiz günlerde Aksaray metro istasyonunda meydana geldi. Zlatina G., oteline yerleştikten sonra gezmek için metro ulaşımını kullanmak istedi. Yanına aldığı çanta ile Kocatepe durağından metroya binen Zlatina G., Yenikapı'ya doğru hareket etti.


POLİS METRODA SOYULDU


Metroda Bulgar polisine genç bir kadın yaklaşmaya başladı. Zlatina G., genç kadının kendisine yaklaşmasını önemsemedi ancak şüpheli tavırlar sergileyen kadın metrodan inince polis çantasını kontrol etti. Çantasında cüzdanını bulamayan Zlatina G., durakta inerek hırsızı yakalamaya çalışsa da başarılı olamadı.


PASAPORT VE KİMLİK KARTI KAYIP


En yakın polis karakoluna giden Bulgaristanlı polis memuru lüks marka cüzdanının içerisinde 10 bin lira, 400 Euro ve 300 Bulgaristan Levası bulunduğunu söyledi. Pasaportu ve Bulgaristan kimlik kartının da çalındığını belirten polis memuru hırsızın yakalanmasını talep etti. Şikâyet üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Muhabir: Atakan Irmak

Kaynak: Sabah


Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓