REKLAM

35. Bursa Karagöz Festivali'nde BAL-GÖÇ esintisi


* YORUM


Yeşil Bursa'mıza sosyal kültürel ve sanatsal katkıları olan Bursa BAL-GÖÇ derneğine teşekkür ederiz.


Bursa 35. Karagöz Sanat ve Kültürel Festivali'nde Balkan kültürünü en iyi şekilde canlandıran ve günümüzde yaşatan Orhangazi BAL-GÖÇ derneğini içten tebrik ederim.


Balkan halk dansları, folklor gurubunu ve kıymetli eğitimci ÜMİT ÖZKAN hocamızı tebrik ederim. Tabi ki grupta çok kıymetli arkadaşlarımız var sesiyle ve folklorik olarak bizlere güzel bir Balkan  gecesi yaşattılar. Benim de arkadaşım olan sesi ve yorumuyla geceye renk ve heyecan katan, folklor grubundan solist Sn. NECİBE ŞENTÜRK arkadaşımızı candan kutlarız. 


Sesiyle, yorumuyla izleyenleri mest eden sevgili NECİBE ŞENTÜRK on parmağında on marifet olan bir  cumhuriyet kadını.


Kendisini kutluyorum. Kadının değdiği her şey ve her mekan kesinlikle güzelleşir. Gazi Mustafa Kemal'in kadınlara neden önem verdiğini bu sanat ve kültür gecesinde gördüm . 


Kıymetli kadınlar iyi ki varsınız, yüreğinize sağlık tabi ki eşlik eden çok kıymetli beyefendiler aynı duygularla kutluyorum.


Organizasyonu yapan ve bu konuda sonsuz emeği olan herkese candan teşekkürler ederim. Büyükşehir Belediye başkanımız Sn. ALİNUR AKTAŞ  başta olmak üzere, katkı sağlayan kurum ve kuruluşları kutluyorum. 


Balkan göçmenleri ana vatana geldiklerinden beri güzel şehrimizin sanayisinde ve teknik bakımdan kalifiye yetişmiş ara eleman konusunda çok büyük katkıları olmuştur.

Ve toplum huzuru entegrasyonuna müthiş uyum sağlayıp kardeşçe bir yaşam sunmuşturlar. Bunda temel eğitimin önemi çok büyüktür sadece kültürel konularda değil, hayatın her alanında bizlere çok şey kazandırdılar.


Sosyal kültürel ve yaşamın her alanında katkı sağlamaya canla başla devam ediyorlar. 


BAL-GÖÇ Orhangazi dernek başkanı Sayın HÜSEYİN ALİ YETİM beyefendiyi bu güzide kuruluşun başkanlığını layıkıyla yaptığından dolayı, şahsım  ve kardeşliğimiz adına sonsuz teşekkürler. 


Sevgili dostlar festival tadında bir hayat dilerim. Dostluğumuz baki , kardeşliğimiz daim olsun!.



HAYRETTİN BULUT



* Makalelerdeki fikirler yazarına aittir ve HABERBG'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓