REKLAM

Aleyna Osman, bu yılki Razgrad Yoğurt Festivali'nin Kraliçesi oldu

Aleyna Osman, bu yılki Razgrad Yoğurt Festivali'nin Kraliçesi oldu 📷 Mehmed Aziz, BTA

Aleyna Osman, bu yılki Razgrad Yoğurt Festivali'nin Kraliçesi seçildi. 


Bu yıl 21. kez düzenlenen Razgrad Yoğurt Festivali'nin bir parçası olarak halk oyunları ve el sanatları yarışmasında, Razgrad'dan Aleyna Osman  jüri tarafından Festivalin Kraliçesi seçildi. Hawai'den  katılan Vivian ikinci olurken, Türkiye'den Tuana üçüncü oldu. 


21. Yoğurt Festivali'nin kraliçesi,  Aleyna Osman, Razgrad Akademisyen Nikola Obreşkov Fen ve Matematik Lisesi'nden bu yıl mezun oldu. Kendisi Hollanda'da  bir üniversitede İşletme bölümünde kayıt yaptırdı. On yıldan fazla bir süredir dans ettiğini ve devam etmeyi düşündüğünü söyledi.  Kraliçe unvanını kazanmayı beklemediğini itiraf etse de, "mükemmel hissettiğini" belirtti. 


Yoğurt yemeyi gerçekten çok sevdiğini ve Hollanda'daki öğrenci arkadaşlarına da meşhur Bulgar yoğurdunu tanıtacağını sözlerine ekledi.


Bu yılki yarışmaya Razgrad'dan , Hindistan, Hawai ve Türkiye'den  katılım sağlanıyor. Yarışma üç aşamada gerçekleşti. İlki, kendi grupları tarafından gerçekleştirilen taç adaylarının şaka sunumuydu. İkinci olarak da, kızlar ulusal kıyafetleri içinde birer dans sergileyerek geçit töreni yaptı ve son turda bir Bulgar halk dansı gösterisi yapıldı.


Yarışmacılar, orkestra şefi Kaloyan Georgiev, Ludogorets'in altyapı takımın hocası Dimitır Stoykov ve iş insanı İsmail Alişev'den oluşan bir jüri tarafından belirlendi.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓