REKLAM

Razgrad ile Avcılar Belediyeleri arasında “Kardeş Şehir, Dostluk ve İşbirliği” anlaşması tekrar uzatıldı

Razgrad ile Avcılar Belediyelerinin ilk olarak 2000 yılında imzaladığı ve daha sonra 2006  ve 2013 yılında yenilediği “Kardeş Şehir, Dostluk ve İşbirliği” anlaşması, bugün düzenlenen törenle tekrar düzenlendi.



Razgrad Belediye Başkanı Dencço Boyaciev ile Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli

İki belediye arasındaki dostane ilişkilerin çok önemli. İki kardeş belediye, Avrupa fonları tarafından finanse edilen projeler üzerinde çalışabilirdedi

 

Konuk başkan Hançerli, Razgrad ve Avcılar'dan uzman heyetin, yatırımcılar ve iş dünyası temsilcileri arasında kısa bir süre içinde ortak projeler gerçekleştirme fikrini görüşmek üzere bir iş toplantısı yapılmasını önerdi.


Razgrad Belediye Başkanı Denço Boyaciev, Razgrad ve Avcılar'ın 17 yıldır birlikte bağlarını geliştirmek isteyen ve ortak noktaları arayan iki toplum arasındaki etkileşimin bir örneği olduğunu söyledi. Yeni anlaşma sayesinde iki belediye arasındaki iyi çalışma ilişkilerinin geliştirileceğine olan inancını dile getirdi.


İmzalanan lelgeye göre, iki belediye bölgesel kalkınmayı teşvik etmek, ekonomik alanda birbirlerine yardım etmek ve her iki bölgeden yatırımcıların ilgisini çekmeye yardımcı olmak için ortak önlemler ve faaliyetler uygulamaya kararlı.



İmza töreni sırasında Razgrad belediye başkan yardımcıları Dobrin Dobrev ve Habibe Rasim ile Meclis Başkanı Stoyan Nençev de hazır bulundu. Avcılar Belediyesinden ise Soydan Alkan, Hülya Altın ve Mesut Gülşen katıldı. 


Avcılar Belediyesi ekibi Razgrad'da düzenlenen '21. Yoğurt Festivali'ne Avcılar Belediyesi Dans Topluluğu'yla birlikte katılım sağladı.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓