REKLAM

Stambolovo Belediyesi Pçelari köyü yakınlarında 3 gencin hayatını kaybettiği kaza nedeniyle yas ilan etti

Otomobilin sürücüsü, aşırı hızda virajı alamayıp, yoldan çıkmasıyla takla atıp buğday tarlasına devrildi

Stambolovo Belediyesi , 7 Ağustos'ta Pçelari köyü yakınlarında 3 gencin hayatını kaybettiği feci kaza nedeniyle iki günlüğüne ilçe sınırları içerisinde yas ilan etti. 


7-8 Ağustos tarihlerinde ilçedeki tüm kamu binalarında belediye bayrağı ve milli bayrak yarıya indirilecek, eğlenceli etkinlikler iptal edilecek. İptal edilme olasılığı yoksa eğer, en azından, vefat edenler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ricasında bulunuldu. 


Stambolovo (Eller) ilçesine bağlı Dolno Çerkovişte (Alemdar) ile Pçelari (Kovancılar) köyleri arasında, 7 Ağustos gecesi saat 03.00 sularında kaza oldu. 

 

27, 25 ve 16 yaşında üç gencin hayatını kaybettiği kazada, Silen köyünden 25 yaşındaki otomobilin sürücüsü,direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil takla atıp buğday tarlasına devrildi.  


25 yaşındaki şoför ile Pçelari köyünden olan  ve ön koltukta oturan 27 yaşındaki yolcu hayatını kaybetti. Arka koltuktaki 16 yaşındaki çocuk ise ambulansa yerleştirildikten  hemen sonra hastaneye gitmeden vefat etti. 


Olayla ilgili 112 Acil Hattı'na saat 03.13'de ihbar edildi. 


Eski Stambolovo Belediye Başkanı Muhlis Serbest'in oğlu Özcan Muhlis Serbest, Kaan Vatansever ve Galip Ercan Mahmed feci kazada hayatını kaybetti. 


İki gencin olay yerinde hayatını kaybettiği, bilinci kapalı olan ve arka koltukta oturan Haskovolu olan 16 yaşındaki yolcunun ise hastaneye sevk edilmek üzere ambulansa yerleştikten sonra vefat ettiği açıklandı.


Polisin incelemesi sürüyor. Adli işlem başlatıldı. 

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓