REKLAM

Намериха 'издирваната' дъщеря на Наим Сюлейманоглу в Япония

         

Наследница на имуществото на Наим Сюлеймаонглу японката Наоми бе намерена в Япония, съобщава турският вестник „Хабер тюрк“. 


Джобният Херкулес хлътнал по японската журналистка Киоко Мори на Олимпиадата в Сеул през 1988 година. 

Тя пристигнала с Наим в Турция и двамата заживели в Анкара, където през 1991 година се родила Наоми.

От публикацията стана ясно,че тя е родена в голeмия родилен дом  Зекаи  Тахир Бурак в Анкара,където по- късно майка и сменила презимето на Секаи,който вестника свързва името и с родилния дом.На японски Секай,означавало 'свят',примомня пресата.

БЕЛЕЖКА ЗА НАИМ СЮЛЕЙМАНОГЛУ

Друг интересен факт също излезе наяве.Киоко Мори отново се върнала  през 1994 година в Турция,заедно с малката и  дъщеря да я покаже на Найм.Обаче,Найм не бе намерен на постоянния адрес и доставила бележка написано ''С дъщеря ти дойдохме на хотела,обади ни се''.Но тази бележка никога не е достигнала до Наим Сюлейманоглу,защото бележката бе унищожена от тогавашната любовница на трикратният шампион.

Наоми по пътя на баща си

Наоми Секаи Сюлейманоглу,завършила спортна академия в Япония,събщава вестника.Наоми,вчера се срещнала с посланика на Турция в Токио и се снимала пред турско знаме споменава „Хабер тюрк“Имала намерение най-скоро време  заедно с майка и да посетят братя на Наим Сюлейманоглу-Мухаррем Сюлейманоглу в Истанбул.



HABERBG.NET
FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENİN HABERDAR OLUN

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓