REKLAM

Halil Mutlu:Türk sporunu geliştirmek istiyorum ama bürokratik engel elimi kolumu bağlıyor

Halil Mutlu:Türk sporunu geliştirmek istiyorum
Fotoğraf:Kemal Öztürk,haberbg.net
Rahmetli Naim Süleymanoğlu İstanbul Bağcılar'da anıldı.Halil Mutlu konuşmacı olarak katıldı.

Halil Mutlu'nun konuşması VİDEO:haberbg.net

Dünya şampiyonu  milli halterci Halil Mutlu Türk sporunu geliştirmek istediğini,ancak bürokratik engelden dolayı bir şeyler yapamadığını dile getirdi.Halil Mutlu dün akşam Bağcılar'da şu konuşmayı yaptı,
''Bugün hiç bir şey yapamıyorum,yapamıyorum daha doğrusu,bunun için mücadele ediyorum.Dışarıdan izlemekle,kendim gençlerle buluşarak söyleşiler yapıyorum.Yapamadım deyip de geri çekilmiyorum ama imkanları kullanamıyoruz.'' dedi.



"Cep Herkülü" lakaplı, dünya, olimpiyat ve Avrupa şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu, İstanbul Bağcılar'da anıldı. Bağcılar Belediyesi ve Balkanlara Vefa Derneği tarafından düzenlenen anma programı, Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa iki Dünya şampiyonu Halil Mutlu ile Taner Sağır konuşmacı olarak katıldı.

HALİL MUTLU İÇİNİ DÖKTÜ!

Halil Mutlu, halter, halter şampiyonu, olimpiyat şampiyonu
Halil Mutlu,Türk sporunu geliştirmek istediğini ifade etti FOTOĞRAFLAR:haberbg.net



Halil Mutlu Halter Federasyonu üyeliğinden neden istifa ettiğini  şu cümlelerle açıkladı:

''Sağdan soldan bana çok davet gönderdiklerini dediler ama ne zaman gönderdiklerini göremedik.Ben delegeyim benim oyumu bile istemediler,çünkü benim oyuma ihtiyaçları yok,çünkü bürokrasinin elinde  zaten oylar.Ben oy istediğim zaman bana görev vermek zorundalar.Ben önceki dönemde As Başkanlık da yaptım ama sadece ismim vardı;benim bir tane antrenör ,bir tane malzeme veya bir tane fikrimi söyleyemedim.Ben bugün Türk halterine bir kademeye gelsem,ben onlara yanlışı söylemem lazım ki  doğruyu yapsınlar,yanlışlık Allah korusun benim ağzımdan çıkmaz'' dedi.

Naim Süleymanoğlu da bu meselerler için çok uğraştığını  bu yüzden 'gittiğini' de söyledi.



Naim Süleymanoğlu hakkında vefatına hala da olsa inanmak istemediğini söyleyen Bulgaristan doğumlu halterci,


''Beni haltere sevdiren tek sporcu Naim abidir.Hiçbir zaman onu unutmayacağız.O hala yaşıyormuş gibi,sanki her an gelecekmiş gibi hissediyorum,hala bile inanmak istemiyorum'' dedi.


Panele ailesi Bulgaristan göçmeni olan  ve Dünya halter şampiyonu Taner Sağır(solda) da katıldı.



''Türk bayrağını temsil etmemizde  Naim Süleymanoğlu'nun katkısı vardır''.
Halil Mutlu'nun 17.01.2018. tarihli konuşması


''NAİM SÜLEYMANOĞLU SAYESİNDE BULGARİSTAN'DA TÜRK VARLIĞI ÖĞRENİLDİ''



Dünya,Bulgaristan'da Türk asıllı vatandaşların yaşadığını Naim Süleymanoğlu'nun göç etmesiyle öğrendiğini belirten Halil Mutlu şu açıklamayı yaptı,


''O,Bizlerin sesi oldu.Eğer sınır açılmasaydı,belki bugün Bulgaristan milli takımını temsil ediyor olacaktık.Dolayısıyla bayrağımızı temsil etmemizde onun katkısı vardır.Ve en önemlisi de Bulgaristan'daki Türklerin gücü olduğunu göstermiş olduk'' sözlerine yer verdi.

 

HABERBG.NET

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓